Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Υποψήφιοι εκλογών ΚΥΣΔΕ: Για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων-Συνδυασμοί και ονόματα | Απόφαση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υποψήφιοι εκλογών ΚΥΣΔΕ: Για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων-Συνδυασμοί και ονόματα | Απόφαση της Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ κας Αναστασίας Γκίκα.

Υποψήφιοι εκλογών ΚΥΣΔΕ

Ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( ΚΥΣΔΕ)  με την με αρ. Πρωτ. Φ.350 /46/136628/E3 Απόφαση της Γενικής Γραμμ. Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Αναστασία Γκίκα.

Στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( ΚΥΣΔΕ) κατέρχονται συνολικά ένδεκα (11) συνδυασμοί.

Επισήμανση

Με την Απόφαση Φ.350 /45/136608/E3 της Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ κας Α. Γκίκα αποκλείσθηκαν από τη διαδικασία ανακήρυξης υποψηφίων αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ), ο  Σπανούδης Δημήτριος του Ιωάννη και ο Αγγελοκωστόπουλος Ευάγγελος του Αθανασίου από τον συνδυασμό «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ», επειδή έχει λυθεί η υπαλληλική τους σχέση. – Δείτε αναλυτικά εδώ

Επίσης έχουμε την  Ανάκληση αποκλεισμού υποψηφίων από τη διαδικασία ανακήρυξης υποψηφίων αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ)

Να υπενθυμίσουμε πως

Η ΟΛΜΕ με ανακοίνωσή της ζητά παράταση της θητείας των αιρετών και διενέργεια των εκλογών όταν θα υπάρξουν οι υγειονομικές συνθήκες ασφάλειας και απορρίπτει τη διενέργεια εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία. – Δείτε αναλυτικά εδώ

Επίσης διαμηνύει πως εάν η κυβέρνηση επιχειρήσει και προχωρήσει σε εκλογές μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα αποσύρει όλα τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων που κατέρχονται στις εκλογές.

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η ΔΟΕ. – Δείτε αναλυτικά εδώ

Από πλευράς ΥΠΑΙΘ

Κατά τη χθεσινή (08.10.2020) συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ με την ΟΛΜΕ η Υπουργός δήλωσε πως οι εκλογές θα διεξαχθούν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 με το ηλεκτρονικό σύστημα Ζευς, με το οποίο διεξήχθησαν και οι πρόσφατες πρυτανικές εκλογές σε 6 Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας. – Δείτε αναλυτικά εδώ

Μάλιστα σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες που εξασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή τους – Δείτε αναλυτικά εδώ

Δείτε τα ονόματα των υποψηφίων και τους συνδυασμούς στην Απόφαση

Ανακηρύσσουμε υποψηφίους για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( Κ.Υ.Σ.Δ.Ε. ) τους παρακάτω εκπαιδευτικούς ως εξής:

1. Συνδυασμός: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Δ.Ε.

2. Συνδυασμός: Αγωνιστική Ριζοσπαστική Ενότητα

3. Συνδυασμός: Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών – Το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Π.Α.ΜΕ

4. Συνδυασμός: Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε

5. Συνδυασμός: Η Εκπαίδευση στη δίνη της Παγκοσμιοποίησης

6. Συνδυασμός: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

7. Συνδυασμός: ΠΑΙΔΕΙΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

8. Συνδυασμός: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Π.Ε.Κ.

9. Συνδυασμός: ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΣΥΝΕΚ)

10. Συνδυασμός: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Χ.Ε.Κ. Δ.Ε.

11. Μεμονωμένος Υποψήφιος

Δείτε συνδυασμούς και ονόματα στην Ανακήρυξη υποψηφίων ΚΥΣΔΕ 2020

Δείτε σχετικά

Υποψήφιοι εκλογών ΚΥΣΕΕΠ: Για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων-Συνδυασμοί και ονόματα | Απόφαση
Υποψήφιοι εκλογών ΚΥΣΠΕ: Για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων-Συνδυασμοί και ονόματα | Απόφαση

Δείτε επίσης

Σύστημα Ψηφοφορίας Ζευς: Hλεκτρονική η εκλογή εκπαιδευτικών στα Συμβούλια-Πως ψηφίζουμε ηλεκτρονικά
 Αδειες κορονοϊού εκπαιδευτικών, ΕΕΠ και ΕΒΠ | Νέο έγγραφο
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση