Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Βάσεις και πλήθος Μεταθέσεων Γενικής ΔΕ 2021 για κάθε περιοχή και ειδικότητα | Πίνακας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Βάσεις και πλήθος Μεταθέσεων Γενικής ΔΕ 2021 για κάθε περιοχή και ειδικότητα-Πίνακας του εκπαιδευτικού Πάνου Ντούλα σε μορφή excel-Δεν περιέχονται οι ειδικές κατηγορίες.

Αρχείο με τις βάσεις και το πλήθος των Μεταθέσεων Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης 2021 (όχι ειδικές κατηγορίες) για κάθε περιοχή και ειδικότητα, κοινοποίησε ο εκπαιδευτικός, Καθηγητής Αγγλικής – Κοινωνικών Επιστημών στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κορίνθου, Αντιπρόεδρος Α ΕΛΜΕ Κορινθίας, Πάνος Ντούλας.

Δείτε το αρχείο “Βάσεις και πλήθος Μεταθέσεων 2021 Γενικής χωρίς Ειδικές Κατηγορίες”

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1r2Vnu-eLKv6H83gdeN5pEAoj25PChW2BKZWtSKE4OGU/edit#gid=51631418

______________

Οδηγίες οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών από το Υπουργείο Παιδείας | Εγγραφο

Οδηγίες αναφορικά με τις αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών που διορίστηκαν σε περιοχές μετάθεσης μετά τις 22.11.2021 κοινοποίησε, με την  υπ. αριθμ. 11378/Ε2/3-2-2022 Εγκύκλιο, το ΥΠΑΙΘ στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

Επισημαίνεται επίσης πως

διαπιστώθηκε ότι καταχωρήθηκαν εκπρόθεσμα από ορισμένες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και επί του θέματος το ΥΠΑΙΘ καλεί σε σχετική  ενημέρωση του έως 18-2-2022.

Δείτε αναλυτικά Αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών που διορίστηκαν μετά τις 22-11-2021

Δείτε επίσης
Πριν φύγετε
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση