Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Βαθμολογία Α τριμήνου Δημοτικών για το σχολικό έτος 2020-21: Πως θα παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Βαθμολογία Α τριμήνου Δημοτικών για το σχολικό έτος 2020-2021: Πως θα παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών.

Βαθμολογία Α τριμήνου Δημοτικών

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου Α΄ τριμήνου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών των Δημοτικών σχολείων της χώρας, τα οποία βρίσκονται σε αναστολή δια ζώσης λειτουργίας εξαιτίας της πανδημίας κορονοϊού.

Αναφορικά με τους μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης οι εκπαιδευτικοί τους θα ενημερώνουν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω τηλεδιάσκεψης τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών για την πρόοδό τους.

Οταν τα Δημοτικά σχολεία επαναλειτουργήσουν οι έλεγχοι προόδου θα παραδίδονται στους μαθητές και τις μαθήτριες εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο.

Αναλυτικά η Απόφαση

υπ. αριθμ. Φ36/168674/Δ1 – ΦΕΚ B 5485 – 11.12.2020 – την οποία υπέγραψε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη.

“Ρυθμίσεις βαθμολογίας Α΄ τριμήνου στα Δημοτικά Σχολεία, για το σχολικό έτος 2020-2021”.

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Εχοντας υπόψη………………………………………………………………………….

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων, με απόφασή τους, προβαίνουν στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου Α΄ τριμήνου στους γονείς/κηδεμόνες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι εκπαιδευτικοί της Α΄ και Β΄ τάξης ενημερώνουν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω τηλεδιάσκεψης τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών για την πρόοδό τους.

Με την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων με φυσική παρουσία παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο στους μαθητές και στις μαθήτριες.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2020

Η Υφυπουργός

ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

Δείτε επίσης

Εγκύκλιος εξ αποστάσεως αξιολόγησης μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020-21
Εκθεση εκτίμησης αντικτύπου προστασίας δεδομένων κατά την παροχή Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (Τηλεκπαίδευσης)
Ενημέρωση Υπουργείου Παιδείας: Λειτουργία ειδικών και Τηλεκπαίδευση έως 23.12-Αναστολή λειτουργίας σχολείων έως 7.1.2021
Καθηγητής Γώγος: Τίποτε δεν είναι δεδομένο για το άνοιγμα των σχολείων

Πριν φύγετε

 Διευκρινίσεις διάθεσης ηλεκτρονικών συσκευών στις σχολικές μονάδες | Εγγραφο
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση