Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Βαθμολογίες και Στατιστικά Πανελλαδικών 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Βαθμολογίες και Στατιστικά Πανελλαδικών 2019: Πίνακας με αριθμό υποψηφίων ανά είδος Λυκείου και Ομάδα Προσανατολισμού/Τομέα  – Στατιστικά στοιχεία.

Βαθμολογίες και Στατιστικά Πανελλαδικών 2019

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε όλα τα Λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr.

Επιπροσθέτως το Υπουργείο ανακοίνωσε και τα Στατιστικά στοιχεία των Βαθμολογικών επιδόσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για το 2019.

Ακολούθως παρατίθεται Πίνακας με τον αριθμό των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2019 ανά είδος Λυκείου και Ομάδα Προσανατολισμού/Τομέα .

Πίνακας με αριθμούς υποψηφίων

01 2019 06 28 12 45 38

02 2019 06 28 12 47 01

Ανακοίνωση στατιστικών στοιχείων για τις βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019

Το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν από την Πέμπτη 4-7-2019 έως την Δευτέρα 15-7-2019.

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Ολα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 9-7-2019 καθώς και τη Δευτέρα 15-7-2019, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι προγραμματισμένες εφημερίες ισχύουν κανονικά.

Τέλος το Υπουργείο Παιδείας προτείνει οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό, το οποίο ενέχει μορφή  πρωτοκόλλου, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Για τα Στατιστικά στοιχεία των Πανελλαδικών 2019 δείτε εδώ

Δείτε ακόμη:

Διεξαγωγή Επαναληπτικών Πανελλαδικών: Η Εγκύκλιος

Μηχανογραφικό Πανελλαδικών: Εκκίνηση διαδικασιών Παρασκευή 21/06

Τριτοβάθμια: Ο Νέος Χάρτης

 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση