Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Βιβλία στα σχολεία: Διανομή από 16 Απριλίου και ολοκλήρωση το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Βιβλία στα σχολεία: Διανομή από 16 Απριλίου και ολοκλήρωση το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου 2019. Οδγηίες διανομής εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Βιβλία στα σχολεία: Διανομή από 16 Απριλίου και ολοκλήρωση το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου 2019 – Η Ανακοίνωση του ΥΠΠΕΘ και η Εγκύκλιος

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά γίνεται η διανομή των διδακτικών βιβλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα δημόσια Δημοτικά Σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2019-2020.

Η διανομή ξεκίνησε στις 16 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου 2019.

Η Εγκύκλιος – Οι οδηγίες για τη διανομή

ΘΕΜΑ: «Διανομή διδακτικών βιβλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2019-2020»

Η διανομή των διδακτικών βιβλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα δημόσια Δημοτικά Σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2019-2020 έχει ξεκινήσει από τις 16 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου 2019.

Δείτε επίσης:

Braille: Ανάθεση παραγωγής και διανομής σχολικών βιβλίων στο ΚΕΑΤ

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων και οι υπεύθυνοι των Κέντρων Διανομής:

1. Nα υπογράφουν τα δελτία αποστολής κατά την παράδοση των βιβλίων, να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο τους ολογράφως, να σφραγίζουν με την στρογγυλή σφραγίδα του σχολείου και να σημειώνουν την ημερομηνία παραλαβής.

2. Nα επιβεβαιώνουν άμεσα την παραλαβή των βιβλίων, κατά την ημέρα παράδοσης από το ΙΤΥΕ-Διόφαντος, στη σελίδα τους στον ιστότοπο http://publications.cti.gr και συγκεκριμένα στο μενού «Παραλαβές» -> «Επιβεβαίωση Παραλαβής».

Παρακαλούνται οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όπως ενημερώσουν τα σχολεία και τα Κέντρα Διανομής της αρμοδιότητάς τους.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Π.Ε.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση