Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Βράβευση εφαρμογής UniP ΕΝΕΕΓΥΛ Λουτρακίου-Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας του αυτισμού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Βράβευση εφαρμογής UniP ΕΝΕΕΓΥΛ Λουτρακίου: Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας του αυτισμού-Η εφαρμογή με το όνομα UniP (αρχικά της φράσης Unique People) βρίσκεται στο gallery εφαρμογών του MIT App Inventor.

Βράβευση εφαρμογής UniP ΕΝΕΕΓΥΛ Λουτρακίου

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας του αυτισμού, οι μαθητές του σχολείου ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Λουτρακίου βοήθησαν στην δημιουργία μιας εφαρμογής η οποία μπορεί να εκτελεστεί σε οποιαδήποτε συσκευή με android λογισμικό.

Η εφαρμογή με το όνομα UniP (αρχικά της φράσης Unique People) βρίσκεται στο gallery εφαρμογών του MIT App Inventor.

Δείτε αναλυτικά
Βράβευση εφαρμογής UniP από το app inventor του MIT

 Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας του αυτισμού, οι μαθητές του σχολείου ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Λουτρακίου βοήθησαν στην δημιουργία μιας εφαρμογής η οποία μπορεί να εκτελεστεί  σε  οποιαδήποτε  συσκευή  με android λογισμικό. Η εφαρμογή με το όνομα UniP (αρχικά της φράσης Unique People) βρίσκεται στο gallery εφαρμογών του MIT App Inventor  στον σύνδεσμο

https://gallery.appinventor.mit.edu/?galleryid=d339a2a2-8346-471f-93ae-aa21d0965393

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση

να σας ανακοινώσουμε πως στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του app inventor, η επιτροπή του ΜΙΤ, η οποία ελέγχει όλες τις εφαρμογές που καταχωρούνται στην πλατφόρμα τους ανά μήνα, μας έκανε την  τιμή  να βραβεύσει και  να  ξεχωρίσει  την  εφαρμογή μας UniP για τον μήνα Μάιο 2021 http://appinventor.mit.edu/explore/app-month-gallery.html.

Συγχαρητήρια στους μαθητές που συνέβαλαν στην υλοποίηση καθώς και στον εκπαιδευτικό πληροφορικής Βακάλη Γεώργιο.

Η εφαρμογή αποτελείται από τέσσερεις κύκλους

από τους οποίους ο ένας πάντα έχει διαφορετικό χρώμα. Ο χρήστης θα πρέπει να επιλέγει τον ξεχωριστό κύκλο με σκοπό να μαζεύει πόντους. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού εμφανίζονται λέξεις στο κάτω μέρος της οθόνης από τα αρχικά της λέξης Autism, αξίζει να σημειωθεί πως τα χρώματα που επιλέχθηκαν είναι τα επίσημα του Autism Color Scheme.

Για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι μας

μπορείτε ή μέσω της πλατφόρμας του App inventor ή από τον σύνδεσμο https://www.dropbox.com/s/8utz0neuue819gn/Unique.apk?dl=0

Στη δεύτερη περίπτωση

αφού κατεβάσετε το αρχείο, θα πρέπει να πάτε στις λήψεις ή στο φάκελο Downloads να το τρέξετε και να ρυθμίσετε την συσκευή σας να μπορεί εγκαταστήσει εφαρμογές από άγνωστες πηγές.

Η εφαρμογή μας είναι απόλυτα ασφαλής απλά δεν βρίσκεται στο play store για αυτό και η αντίστοιχη ρύθμιση.

Δείτε επίσης

ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς-μαθητικός διαγωνισμός: Εικαστικό-“Η κατάληψη του Κάστρου της Λιβαδειάς από τον Αθανάσιο Διάκο”
ΕΝΕΕΓΥΛ Πύργου-Ελαίας γη: “Το σχολείο μας στους δρόμους της ελιάς!”-Εκπαιδευτική δράση
1η Συνεδρίαση Ομάδας Εργασίας για την εκπαίδευση ΑμεΑ ή και ειδικές εκπ/κές ανάγκες παρουσία της πολιτικής ηγεσίας ΥΠΑΙΘ

Πριν φύγετε

 Χωρίς υποχρεωτικό self test στα σχολεία μαθητές, εκπαιδευτικοί που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση