Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τα βραβεία του Πανελλήνιου Μαθητικού διαγωνισμού “Διακόσια Χρόνια από το 1821”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι διακριθέντες/είσες μαθητές/τριες στον διαγωνισμό θα συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει εκπαιδευτική επίσκεψη στον Μυστρά.

Βραβεύσεις για τον Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό “Διακόσια Χρόνια από το 1821”

Το Υπουργείο Παιδείας μας πληροφορεί πως την Πέμπτη 28 Μαρτίου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Μαθητικού διαγωνισμού δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους (βίντεο) με θέμα:

«Διακόσια Χρόνια από το1821».

Οι διακριθέντες/είσες μαθητές/τριες στον διαγωνισμό που διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο του επίσημου εορτασμού για την επέτειο των Διακοσίων ετών από το 1821,από τη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την Ειδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει εκπαιδευτική επίσκεψη στον Μυστρά.

Κατά το σχολικό έτος 2018-2019 διαγωνίσθηκαν τριάντα τέσσερις (34) έγκυρες συμμετοχές από είκοσι τέσσερα (24)σχολεία των Περιφερειακών Διευθύνσεων Αττικής,Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Πελοποννήσου, Δυτικής Μακεδονίας, Δυτικής Ελλάδας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Βραβεία θα απονεμηθούν σε πέντε (5) συμμετοχές των παρακάτω σχολείων:

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ε. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ

ΙΔ. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ “Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ”

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

και τιμητικοί έπαινοι θα απονεμηθούν σε επτά (7)συμμετοχές των παρακάτω σχολείων:

ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΡΗΤΗΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ της Φ.Ε.

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ & ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

2o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΙΔ. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ “Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ”

Συνολικά τριάντα (30)μαθητές/τριεςτης Γ’ Γυμνασίου θα συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα ολοκληρωθεί με την απολογιστική συνάντηση-παρουσίαση αποτελεσμάτων και τελετή απονομής βραβείων και τιμητικών επαίνων που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων συγχαίρει τους μαθητές και μαθήτριες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν αποτελεσματικά την όλη προσπάθεια και, ιδιαίτερα, τους γονείς των παιδιών.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση