Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Webinar για την πορεία της πανδημίας και τον εμβολιασμό: Από το Φόρουμ Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Ιατρικής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Webinar για την πορεία της πανδημίας και τον εμβολιασμό: Η διαδικτυακή ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά στις 15 Ιανουαρίου 2021 και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Webinar για την πορεία της πανδημίας και τον εμβολιασμό

Ακολουθεί η ανακοίνωση

“Το Φόρουμ Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Ιατρικής διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα:

«Η πορεία της πανδημίας COVID-19 και οι προοπτικές που δημιουργούνται με τον εμβολιασμό».

Στόχος

Στόχος της ημερίδας είναι η συμβολή στην έγκυρη ενημέρωση και στον γόνιμο επιστημονικό διάλογο που θα αναδείξει τις σημαντικές προοπτικές και την καθοριστική σημασία του εμβολιασμού στην επιτυχή καταπολέμηση της πανδημίας.

Στην Ημερίδα θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και από έγκριτους ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς, όπως το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC), ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) και θα απαντηθούν σχετικά ερωτήματα.

Ημερομηνία διεξαγωγής

Η Ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 (ώρες 15.00-20.30) μέσω του συνδέσμου που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Βεβαίωση συμμετοχής

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Για την παραλαβή του πιστοποιητικού παρακολούθησης απαιτείται προεγγραφή για την παραλαβή barcode & χρήση του στις 16/01/2021 σε σύνδεσμο που θα αναρτηθεί στη σελίδα.

Βρείτε εδώ την φόρμας εγγραφής για την παραλαβή βεβαίωσης παρακολούθησης.

Λίγα λόγια για το Φόρουμ

Το Φόρουμ Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Ιατρικής (phforum.gr) αποτελείται από τα Μέλη Διδακτικού και Επιστημονικού Προσωπικού των Εργαστηρίων Υγιεινής και Επιδημιολογίας- Δημόσιας Υγείας όλων των Ιατρικών Σχολών της Ελλάδας, του Τομέα Δημόσιας Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ, του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, του Τμήματος Πολιτικών Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του Εργαστηρίου Επιδημιολογίας και Πρόληψης Νοσημάτων και Αιμοσφαιρινοπαθειών του Τμήματoς Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, εκπροσωπώντας τους επιστήμονες που δραστηριοποιούνται ακαδημαϊκά στο πεδίο της Δημόσιας Υγείας”.

Δείτε επίσης

Ο δημόσιος λόγος στην εποχή της πανδημίας: Δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για ερευνητές των Ανθρωπιστικών Επιστημών από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση