Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ωρες εισόδου Υπουργείου Παιδείας: Απόφαση λόγω κορονοϊού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ωρες εισόδου Υπουργείου Παιδείας: Απόφαση Υπουργού Νίκης Κεραμέως λαμβάνοντας υπόψη μεταξύ άλλων την εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών λόγω της εμφάνισης του κορονοϊού COVID-19.

Ωρες εισόδου Υπουργείου Παιδείας

Με Απόφασή της η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως καθορίζει την είσοδο του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ως εξής:

Α) Την είσοδο του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου καθημερινά και ώρες 13.00΄-14.00΄.

Β) Την είσοδο του κοινού στα γραφεία πρωτοκόλλου και ενημέρωσης πολιτών καθημερινά κατά ώρες 10.00΄-14.00΄.

Σε περίπτωση που απαιτείται η αυτοπρόσωπη υποβολή εγγράφων στο γραφείο πρωτόκολλου λόγω καταληκτικών αποκλειστικών προθεσμιών ή δικαστικών επιμελητών και μόνο, και η επίδοση εκφεύγει των ως άνω ωρών, η επίδοση θα γίνεται ιδίαις χερσί στον αρμόδιο υπάλληλο ο οποίος θα το πρωτοκολλεί αρμοδίως.

Σε κάθε περίπτωση συνιστάται η αποφυγή συνωστισμού και η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).

Η Απόφαση της Υπουργού ισχύει για το χρονικό διάστημα από 16-03-2020 μέχρι και τις 03-04-2020.

Για να την πάρει έλαβε υπόψη της μεταξύ άλλων:

Την εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών λόγω της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19, τον περιορισμό της διάδοσής του και τη λήψη συναφών και αναγκαίων μέτρων.

Το ευάριθμο πλήθος τόσο του προσωπικού που απασχολείται στο κτήριο το επί της οδού Α. Παπανδρέου 37, καθώς και το μεγάλο εύρος του κοινού αναφοράς του Υπουργείου (μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικοί διαφόρων βαθμίδων, κλήρος και διοικητικό προσωπικό)

Την από 25-04-2017 Ηλεκτρονική Υπηρεσία του Υπουργείου προς τους πολίτες για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων μέσω της διαδικτυακής πύλης https://mydocs.minedu.gov.gr, οι οποίες πρωτοκολλώνται αυτομάτως.

Δείτε την Απόφαση

Δείτε σχετικά

Κικίλιας-Τσιόδρας: 190 κρούσματα-Κλείνουν εμπορικά κέντρα-καφετέριες-κέντρα αισθητικής-αθλητικές εγκαταστάσεις
Εγκύκλιος άδειας ειδικού σκοπού-προστασίας ευπαθών ομάδων υπαλλήλων δημοσίου
ΦΕΚ απαγόρευσης λειτουργίας θεάτρων, σινεμά, γυμναστηρίων, παιδότοπων, κολυμβητηρίων, Δικαστηρίων κ.α.
Μέτρα για κορονοϊό: Αδειες ειδικού σκοπού-οργάνωση εργασίας-ματαίωση παρελάσεων κ.α | ΦΕΚ ΠΝΠ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση