Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ωρες υποδοχής κοινού ΑΣΕΠ: Αλλαγές λόγω κορονοϊού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ωρες υποδοχής κοινού ΑΣΕΠ: Αλλαγές στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημοσίας υγείας έναντι του κορονοϊού και με στόχο την αντιμετώπιση της υφιστάμενης κατάστασης.

Ωρες υποδοχής κοινού ΑΣΕΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΩΡΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΟΙΝΟΥ

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημοσίας υγείας έναντι του κορωνοϊού και με στόχο την αντιμετώπιση της υφιστάμενης κατάστασης οι ώρες εισόδου κοινού στην Κεντρική Υπηρεσία του ΑΣΕΠ καθώς και στο Αποκεντρωμένο Τμήμα ΑΣΕΠ Θεσσαλονίκης, διαμορφώνονται από 10:00 έως 14:00, κατά τις εργάσιμες ημέρες για το χρονικό διάστημα έως 10-4-2020.

Επίσης και στο Υπουργείο Παιδείας είχαμε αλλαγές στις ώρες εισόδου κοινού

Με Απόφαση της η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως καθορίζει την είσοδο του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Για να την πάρει έλαβε υπόψη της μεταξύ άλλων:

Την εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών λόγω της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19, τον περιορισμό της διάδοσής του και τη λήψη συναφών και αναγκαίων μέτρων.

Το ευάριθμο πλήθος τόσο του προσωπικού που απασχολείται στο κτήριο το επί της οδού Α. Παπανδρέου 37, καθώς και το μεγάλο εύρος του κοινού αναφοράς του Υπουργείου (μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικοί διαφόρων βαθμίδων, κλήρος και διοικητικό προσωπικό)

Την από 25-04-2017 Ηλεκτρονική Υπηρεσία του Υπουργείου προς τους πολίτες για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων μέσω της διαδικτυακής πύλης https://mydocs.minedu.gov.gr, οι οποίες πρωτοκολλώνται αυτομάτως.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Δείτε σχετικά

Κικίλιας-Τσιόδρας: 190 κρούσματα-Κλείνουν εμπορικά κέντρα-καφετέριες-κέντρα αισθητικής-αθλητικές εγκαταστάσεις
Εγκύκλιος άδειας ειδικού σκοπού-προστασίας ευπαθών ομάδων υπαλλήλων δημοσίου
ΦΕΚ απαγόρευσης λειτουργίας θεάτρων, σινεμά, γυμναστηρίων, παιδότοπων, κολυμβητηρίων, Δικαστηρίων κ.α.
Μέτρα για κορονοϊό: Αδειες ειδικού σκοπού-οργάνωση εργασίας-ματαίωση παρελάσεων κ.α | ΦΕΚ ΠΝΠ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση