Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Χαλκίδα: Eνορκη διοικητική εξέταση ανακοίνωσε η Ν. Κεραμέως για το 4χρονο κοριτσάκι του Νηπιαγωγείου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χαλκίδα: Eνορκη διοικητική εξέταση ανακοίνωσε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για τη καταγγελία με το 4χρονο κοριτσάκι του Νηπιαγωγείου.

Eνορκη διοικητική εξέταση

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως ενημερώνει πως ζήτησε να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας αναφορικά με 4χρονο κοριτσάκι σε Νηπιαγωγείο της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα

η αρμόδια νηπιαγωγός έβγαλε το κοριτσάκι έξω από την αίθουσα του Νηπιαγωγείου, με αποτέλεσμα αυτό να παραμένει στο προαύλιο και ενώ επικρατούσαν συνθήκες ψύχους στην περιοχή.

Στο δε αναρτηθέν video,

το οποίο κοινοποίησε μια μητέρα η οποία περνούσε τυχαία από το σημείο και άκουσε τις κραυγές του μικρού παιδιού, φαίνεται ένα κοριτσάκι ντυμένο στα ροζ να εκλιπαρεί με ουρλιαχτά τη Νηπιαγωγό να το αφήσει να μπει ξανά μέσα στην αίθουσα του Νηπιαγωγείου.

Η κα Κεραμέως

αναφέρει στην ανάρτησή της πως κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.  Η ίδια δε επικοινώνησε με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας.

Δείτε την σχετική ανάρτηση της Υπουργού κας Νίκης Κεραμέως

“Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας”.

Δείτε ακόμη

Μεταδίδεται ο κορονοϊός στα σχολεία; Οι τοποθετήσεις ECDC-ΠΟΥ-Βάνας Παπαευαγγέλου-Αθανάσιου Τσακρή
Πότε εμβολιάζονται οι εκπαιδευτικοί: Τι είπε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας
Task Force-Πλατφόρμα ελέγχου covid 19: Εγγραφο με οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας
Μέτρα πρόληψης από την πανδημία κορονοϊού τα οποία ισχύουν στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά της χώρας

Πριν φύγετε

Διαχείριση κρούσματος-πρωτόκολλο αναστολής λειτουργίας σχολείου | Νέες οδηγίες
Μάσκες-κορονοϊός: Ποιες προστατεύουν από τη νέα μετάλλαξη-Τι λένε οι ειδικοί και ο ΠΟΥ
Εξαερισμός εσωτερικών χώρων σχολείων: Ανοιγμα παραθύρων αιθουσών 5 λεπτά ανά 20λεπτο | Εγκύκλιος
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση