Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ξεκινούν οι συνεδριάσεις για τις Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο ΚΥΣΠΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ξεκινούν οι συνεδριάσεις για τις Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο ΚΥΣΠΕ – Ενημέρωση του Αιρετού Νίκου Φασφαλή.

Ξεκινούν οι συνεδριάσεις για τις Μεταθέσεις Α/θμιας

Ξεκινούν οι συνεδριάσεις του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) για τη διεκπεραίωση των Μεταθέσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης για το 2024, σύμφωνα με Ανακοίνωση του Αιρετού στο ΚΥΣΠΕ Νίκου Φασφαλή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Αιρετού εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (εξέταση προσόντων, αμφισβητούμενες αιτήσεις κ.λπ.) και επικύρωση των κενών οργανικών θέσεων των ανωτέρω Σχολείων και εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε δομές Ειδικής Αγωγής (εξέταση προσόντων Ειδικής Αγωγής, αμφισβητούμενες αιτήσεις κ.λπ.), θα έχουμε στη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ την προσεχή Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.

Στην ίδια συνεδρίαση θα εξεταστούν και αιτήσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στελεχών Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή, θέματα αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής) και ανάκλησης μετάταξης εκπαιδευτικού.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Ν. Φασφαλή 

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ !!!

Ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ για τις Μεταθέσεις.

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 στο Υπουργείο Παιδείας θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1ο. Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στελεχών Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.

2ο. Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής ) από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ διδακτικού έτους 2023 – 2024 και εξέταση απόσπασης εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως επιστημονικό-τεχνολογικό προσωπικό στο Ινστιτούτο Επεξεργασίας Λόγου/Παράρτημα Ξάνθης (Ε.Κ. Αθήνας).

3ο. Εξέταση αίτησης ανάκλησης μετάταξης εκπαιδευτικού σε διοικητική θέση και επαναφορά του στην εκπαίδευση.

4ο. Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (εξέταση προσόντων, αμφισβητούμενες αιτήσεις κ.λπ.) και επικύρωση των κενών οργανικών θέσεων των ανωτέρω Σχολείων.

5ο. Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε δομές Ειδικής Αγωγής (εξέταση προσόντων Ειδικής Αγωγής, αμφισβητούμενες αιτήσεις κ.λπ.).

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Για κάθε εξέλιξη και ότι νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσω.

Πάντα κοντά σας,

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Φασφαλής Νίκος

Δείτε επίσης

Συζητείται η αγωγή του Υπουργού Παιδείας για την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση την Τρίτη 27.02 και η ΔΟΕ καλεί σε συγκέντρωση 

Πανελλαδική απεργία ΑΔΕΔΥ στις 28.02.2024: “Τα ΚΕΡΔΗ τους ή οι ΖΩΕΣ μας” 

Πριν φύγετε

ΑΔΕΔΥ: Γνωμοδότηση για την απεργία-αποχή από την στοχοθεσία-αξιολόγηση

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση