Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά από το especial.gr !

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά από το especial.gr: Σ αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες χρειάζεται να επιδείξουμε υπομονή και δύναμη, ώστε να έλθει η επόμενη μέρα απαλλαγμένη από την απομόνωση και τους φόβους του σήμερα.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά από το especial.gr

Η ομάδα του especial.gr εύχεται σε όλες τις φίλες και τους φίλους Χρόνια Πολλά !!

Σ αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες χρειάζεται να επιδείξουμε υπομονή και δύναμη, ώστε να έλθει η επόμενη μέρα απαλλαγμένη από την απομόνωση και τους φόβους του σήμερα.

Το φετινό Πάσχα το γιορτάζουμε πολύ διαφορετικά σε σχέση με ότι συνηθίζουμε, σε σχέση με τα ήθη και έθιμά μας, όμως ενδυναμώνοντας την πίστη και ελπίδα μας, όλα αυτά που βιώνουμε σήμερα θα αποτελέσουν παρελθόν σύντομα και το μήνυμα της Ανάστασης θα θριαμβεύσει.

Από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα σε επικοινωνία μαζί σας, κοινοποιώντας πληροφορίες, επεξηγήσεις, αναλύσεις, γνώμες, απόψεις, κριτική, για τον χώρο της εκπαίδευσης, αλλά και στηρίζοντας όλους όσους ασχολούνται ή έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κόσμο της ειδικής εκπαίδευσης και φροντίδας.

Χρόνια Πολλά!

Χριστός Ανέστη!

Η Ομάδα του especial.gr

Δείτε επίσης

Πάσχα 2020-Μηνύματα πολιτικών αρχηγών | video
Εξοδος από καραντίνα: Αρχή με Γ Λυκείου-εμπορικά μετά τις 10 Μαΐου – Τι ακολουθεί
Πέτσας για άνοιγμα σχολείων: Μπορούν να γίνουν διευθετήσεις, δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα ο μαθητικός πληθυσμός
Περιορισμοί κυκλοφορίας το Πάσχα: Νέες κυρώσεις για το διάστημα 18.4 έως 20.4.2020
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση