Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Χριστουγεννιάτικες κάρτες μαθητών στα Νοσοκομεία: “Τα σχολεία στέλνουν μήνυμα αγάπης”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χριστουγεννιάτικες κάρτες μαθητών στα Νοσοκομεία: “Τα σχολεία στέλνουν μήνυμα αγάπης” – Για τους ασθενείς, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων θα είναι μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες μαθητών

 Στα πλαίσια της δράσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων “Τα σχολεία στέλνουν μήνυμα αγάπης”, μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών φιλοτεχνούν κάρτες και ζωγραφιές, για τους ασθενείς, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων, οι οποίοι αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων θα είναι μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους.

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κοινοποίησε φωτογραφία με Ιατρούς και Νοσηλευτικό προσωπικού Νοσοκομείου, οι οποίοι έλαβαν κάρτες από μαθητές.

Το μήνυμα της Υπουργού κας Νίκης Κεραμέως

“Αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα, οι μαθητές μας στέλνουν μήνυμα αγάπης στα νοσοκομεία μας, στους γιατρούς και στους νοσηλευτές μας, και μήνυμα ευγνωμοσύνης για όσα κάνουν για όλους μας.

Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης και σε όσους νοσηλεύονται και δεν μπορούν να είναι με τους δικούς τους. Ας ελπίσουμε το 2021 να φέρει πάνω από όλα υγεία!

Καλά Χριστούγεννα!”

Δείτε τις κάρτες των μαθητών με τις συγκινητικές ευχές που ετοίμασαν: https://gallery.sch.gr/kartes

Δείτε σχετικά

Πες το με μια κάρτα: Ενόψει των Χριστουγέννων η Eιδική Aγωγή συσπειρώνεται
Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Λάρισας: Παραδόθηκαν κάρτες μαθητών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης TV: Tα Special Souls αναπολούν και ανοίγουν τη σελίδα των… Retro Stories
Φεστιβάλ εθελοντισμού “Connected We Stand”: Συμμετοχή του Ειδικού Νηπιαγωγείου Χαλκίδας-15 έως 30.12.2020
ΚΕΣΥ Θεσπρωτίας: Χριστουγεννιάτικες Ευχές και κατασκευές για τους μικρούς μαθητές
Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας: Συμμετέχει στη δράση “Πες το με μια κάρτα”

Πριν φύγετε

Χριστούγεννα στα Αναγνωστικά από το 1920 έως το 1980
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση