Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Χρονοδιάγραμμα Μεταθέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ: Επίσπευση διαδικασιών | Εγγραφο Υπουργού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χρονοδιάγραμμα Μεταθέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ: Καταληκτικές ημερομηνίες της διαδικασίας παραλαβής και ελέγχου των αιτήσεων | Εγγραφο Υπουργού Παιδείας.

Χρονοδιάγραμμα Μεταθέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ: Επίσπευση διαδικασιών | Εγγραφο Υπουργού

Κοινοποιούμε έγγραφο με καταληκτικές ημερομηνίες και οδηγίες για τη διαδικασία ολοκλήρωσης των Μεταθέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Το έγγραφο απέστειλε η Υπουργος Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) της χώρας.

Απαραιτητο το χρονοδιάγραμμα για να προχωρήσει η διαδικασία των διορισμών

Το χρονοδιάγραμμα είναι πιεστικό, όμως αυτό κρίνεται απαραίτητο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση των μόνιμων διορισμών στην Ειδική Αγωγή.

Συνεδρίαση ΚΥΣΕΕΠ για τις Μεταθέσεις ΕΕΠ κι ΕΒΠ

Να ενημερώσουμε πως το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΚΥΣΕΕΠ) θα συνέλθει για την παραγματοποίηση των Μεταθέσεων την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η Εγκύκλιος των Αποσπάσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ για το 2019-20.

Οι καταληκτικές ημερομηνίες που θέτει η Υπουργός Παιδείας είναι οι εννέα (9) κάτωθι:

Καταληκτικές ημερομηνίες της διαδικασίας παραλαβής και ελέγχου των αιτήσεων για τις μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

1ον. Η 17η Ιουλίου 2019, ορίζεται ως ημερομηνία αποστολής των δικαιολογητικών για τους υποψηφίους.

2ον. Πριν την ηλεκτρονική παραλαβή των αιτήσεων, ως τις 22 Ιουλίου 2019,  οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) προβαίνουν σε αυστηρό έλεγχο επ αυτών.

3ον. Ακολούθως αναρτούν προσωρινούς πίνακες κατά κλάδο με το ονοματεπώνυμο των αιτουμένων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, καθώς και τις μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους προς ενημέρωση των αιτούντων.

4ον. Οριστικοί Πίνακες συντάσσονται μέχρι και την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019.

5ον. Εως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019, οι Δ/νσεις Εκπ/σης και οι ΠΔΕ θα έχουν τη δυνατότητα να διορθώνουν στοιχεία στο e-data.

6ον. Η οριστική παραλαβή όλων των αιτήσεων στο σύστημα θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τότε.

7ον. Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26/7/2019 θα πρέπει να γίνει από τις ΠΔΕ, η αποστολή των ψηφιοποιημένων δικαιολογητικών, που αφορούν στις αιτήσεις των ΕΕΠ-ΕΒΠ για ένταξη σε ειδική κατηγορία μετάθεσης ή αμφισβητούμενων προς το Αυτοτελές Τμήμα.

Ενστάσεις

8ον. Ενστάσεις θα εξετασθούν από το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. μόνον εφόσον αυτές υποβληθούν εντός 5ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της απόφασης των Mεταθέσεων.

9ον. Αν δεν συμβεί αυτό οι Eνστάσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Δείτε το έγγραφο

Δείτε ακόμη:

4.500 Μόνιμοι διορισμοί: Τα καλά και τα κακά νέα

Ενημέρωση για προσλήψεις σε Ειδικά Σχολεία – Τμήματα Ενταξης – Παράλληλη Στήριξη – ΚΕΣΥ/ΕΔΕΑΥ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση