Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Επικοινωνία Κεραμέως με ΠΔΕ Κρήτης για την αποτίμηση του σεισμού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επικοινωνία Κεραμέως με ΠΔΕ Κρήτης για την αποτίμηση του σεισμού-Τα σχολεία να εκκενώθηκαν τάχιστα και με απόλυτη ασφάλεια.

Με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης κο Εμμανουήλ Καρτσωνάκη και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, επικοινώνησε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, σχετικά με τον σημερινό σεισμό, που έπληξε την Κρήτη με ένα νεκρό, τραυματίες και υλικές καταστροφές.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Υπουργού

στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εκπαιδευτική κοινότητα επέδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά, με αποτέλεσμα τα σχολεία να εκκενωθούν τάχιστα και με απόλυτη ασφάλεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κας Κεραμέως

Επικοινώνησα με τον Περιφερειακό Διευθυντή και τους Διευθυντές Εκπαίδευσης Ηρακλείου σχετικά με την αποτίμηση του σημερινού σεισμού.

Η εκπαιδευτική κοινότητα επέδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά, με αποτέλεσμα τα σχολεία να εκκενωθούν τάχιστα και με απόλυτη ασφάλεια.

Είμαστε σε επικοινωνία και με την ΚΤΥΠ για την κατά το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση των όποιων ζημιών, και θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις την εκπαιδευτική κοινότητα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος που άφησε πίσω του ο σεισμός και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.

Δείτε επίσης

Κεραμέως-κρούσματα στα σχολεία: Εχουμε λιγότερα τώρα απότι τον Αύγουστο σε παιδιά 4-18 ετών
ΦΕΚ: Πως θα λειτουργήσουν τα Πανεπιστήμια δια ζώσης το 2021-22-Μέτρα covid
ΦΕΚ: Μέτρα προστασίας covid από 27.09 έως 04.10.2021
Μέτρα κορονοϊού έως 27.09.2021: Δημόσιο-σχολεία-εκπαιδευτικές δομές-ομάδες αυξημένου κινδύνου
ΦΕΚ: Τηλεκπαίδευση 2021-22: Σε ποιους μαθητές θα παρέχεται
Πως θα λειτουργήσουν τα Πανεπιστήμια δια ζώσης και με ποια μέτρα προστασίας-Tο πρωτόκολλο

Πριν φύγετε

Προσλήψεις Β Φάσης 2021-22 εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας: 5944 στην ΕΑΕ-Γενική-Μουσικά
Προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ Β Φάσης 2021-22: 617 σε ΣΜΕΑΕ-Παράλληλη-ΚΕΔΑΣΥ-ΣΔΕY-ΕΠΑΛ-Τ.Y/ΖΕΠ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση