Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ευχαριστήρια Επιστολή του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Πελοποννήσου προς τον Παναγιώτη Πετρόπουλο, τ. Περιφερειακό Δ/ντή Πελοποννήσου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Σας ευχαριστούμε για την προσπάθειά σας να υπάρχουν όσο το δυνατόν ελάχιστα κενά των ειδικοτήτων ΕΕΠ-ΕΒΠ, αλλά και για την αξιοκρατική τοποθέτηση των αναπληρωτών/τριών στις σχολικές μονάδες και στις υπηρεσίες Ειδικής Αγωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου”.

Ευχαριστήρια επιστολή εξέδωσε ο Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Περιφέρειας Πελοποννήσου προς τον αποχωρήσαντα Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Παναγιώτη Πετρόπουλο.

Ο Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του για την ομαλή και εποικοδομητική συνεργασία που είχε μαζί του, αλλά και για την προσπάθειά του να υπάρχουν όσο το δυνατόν ελάχιστα κενά των ειδικοτήτων Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π., όπως επίσης και για την αξιοκρατική τοποθέτηση των αναπληρωτών/τριών στις σχολικές μονάδες και στις υπηρεσίες Ειδικής Αγωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δείτε την Ανακοίνωση του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Πελοποννήσου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                                                      Αρ. Πρωτ.:..7….

ΕΙΔ. ΑΓΩΓΗΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)                                                                Τρίπολη, 28-3-2019

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ

πληρ. Πανουσάκη Χ., τηλ. 6945752103

Αξιότιμε κ. Πετρόπουλε,

Mε αφορμή την αποχώρησή σας από τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την ομαλή και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε για την προσπάθειά σας να υπάρχουν όσο το δυνατόν ελάχιστα κενά των ειδικοτήτων ΕΕΠ-ΕΒΠ, αλλά και για την αξιοκρατική τοποθέτηση των αναπληρωτών/τριών στις σχολικές μονάδες και στις υπηρεσίες Ειδικής Αγωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εκ μέρους των μελών και του Δ.Σ. σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σταδιοδρομία σε όποιο πόστο και αν επιλέξετε να υπηρετήσετε.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                                                      Η Γενική Γραμματέας

Χριστίνα Πανουσάκη                                                                     Άννα Τζωρτζάτου

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση