Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΟΛΜΕ-καταγγελία Υπουργού Παιδείας: Για άρνηση συνάντησης με το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΟΛΜΕ-καταγγελία Υπουργού Παιδείας: Για άρνηση συνάντησης με το ΔΣ της Ομοσπονδίας για να συζητηθούν και να επιλυθούν κρίσιμα προβλήματα που αφορούν στη δημόσια εκπαίδευση.

Με έγγραφό της η ΟΛΜΕ προβαίνει σε καταγγελία της Υπουργού Παιδείας κας Νίκης Κεραμέως διότι όπως αναφέρεται αρνείται για πολλοστή φορά να συναντήσει το ΔΣ της Ομοσπονδίας των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να συζητηθούν και να επιλυθούν κρίσιμα προβλήματα που αφορούν στη δημόσια εκπαίδευση.

Η ΟΛΜΕ επίσης δεν κατανοεί για ποιον λόγο η Υπουργός Παιδείας απαξιοί να συζητήσει το θέμα των επικείμενων νέων μόνιμων διορισμών.

Ακολουθεί το έγγραφο της ΟΛΜΕ
Ο.Λ.Μ.Ε.

Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255
www.olme.gr
email: olme@otenet.gr

Αθήνα, 10/06/2022

Α.Π.: 1220

Καταγγελία της Υπουργού Παιδείας από την ΟΛΜΕ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ είναι υποχρεωμένο να καταγγείλει την Υπουργό Παιδείας κα Κεραμέως, η οποία αρνείται για πολλοστή φορά να το συναντήσει, προκειμένου να συζητηθούν και να επιλυθούν κρίσιμα προβλήματα που αφορούν τη δημόσια εκπαίδευση.

Το αίτημα που υπέβαλε την τελευταία φορά το ΔΣ της ΟΛΜΕ για συνάντηση μαζί της αφορά τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών.

Σε μια περίοδο που γίνεται έντονη συζήτηση και υπάρχουν πλείστα όσα δημοσιεύματα του Τύπου που μιλούν για χιλιάδες νέους διορισμούς εκπαιδευτικών, δεν κατανοούμε για ποιον λόγο η Υπουργός Παιδείας απαξιοί να συζητήσει με την ΟΛΜΕ αυτό το μέγιστο πρόβλημα.

Η κυρία Υπουργός δεν μπαίνει καν στον κόπο να απαντήσει στα αιτήματα της Ομοσπονδίας δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο μια ακατανόητη περιφρόνηση προς τον κλάδο.

Σε κάθε περίπτωση ήταν στη διακριτική της ευχέρεια να προτείνει συγκεκριμένες ημερομηνίες με βάση το πρόγραμμά της.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ επιμένει και για μια ακόμη φορά ζητά άμεση συνάντηση μαζί της.

Για το ΔΣ της ΟΛΜΕ

Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας

Θεόδωρος Τσούχλος       Θεόδωρος Μαλαγάρης

Δείτε επίσης

ΠΕΑΔ: Το νούμερο των διορισμών να ανταμείψει τους κόπους των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας 

Ενημέρωση για μόνιμους διορισμούς-Εγκύκλιο και καθηκοντολόγιο Παράλληλης-μονιμοποιήσεις-μέλη ΕΔΥ 

Διαμαρτυρία ΠΕΕΚΠΕ για υποβάθμιση και απαξίωση της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας 

Κεραμέως-επέκταση ωραρίου ολοήμερου: Εως τις 17:30 από τον Σεπτέμβριο 2022

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση