Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Παράταση καταγραφής ψηφιακού εξοπλισμού σχολικών μονάδων | Εγγραφο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παράταση καταγραφής ψηφιακού εξοπλισμού σχολικών μονάδων: Εγγραφο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κου Αλέξανδρο Κόπτση-Εως την 11η Φεβρουαρίου 2022.

Παράταση έως την 11η Φεβρουαρίου 2022 στην καταγραφή του ψηφιακού εξοπλισμού των Σχολικών Μονάδων στο “Κτηματολόγιο υποδομών Τ.Π.Ε. των σχολείων” δίδεται με έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κου Αλέξανδρου Κόπτση.

Η παράταση της καταγραφής

η οποία λειτουργεί μέσω του συνδέσμου http://inventory.sch.gr, δίδεται, σύμφωνα με το έγγραφο, λόγω των έκτακτων συνθηκών και των επιπτώσεων της κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα.

Το έγγραφο

απεστάλη σε όλες τις Διευθύνσεις και τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

Δείτε το περιεχόμενο του εγγράφου
Θέμα: Παράταση ημερομηνίας καταγραφής ψηφιακού εξοπλισμού Σχολικών Μονάδων

Σε συνέχεια των με. αριθμ. πρωτ. 2277/ΓΔ4/10-1-2022 και 4108/ΓΔ4/13-1-2022 εγγράφων, σας ενημερώνουμε ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών η καταγραφή του ψηφιακού εξοπλισμού των Σχολικών Μονάδων στο «Κτηματολόγιο υποδομών Τ.Π.Ε. των σχολείων» που λειτουργεί μέσω του συνδέσμου http://inventory.sch.gr, παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 11-2-2022.

Δείτε επίσης
Πριν φύγετε
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση