Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αίτημα συνάντησης ΑΔΕΔΥ με ΜΤΠΥ για το ζήτημα της επαναχορήγησης δανείων στους εργαζόμενους στο Δημόσιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αίτημα συνάντησης ΑΔΕΔΥ με ΜΤΠΥ για το ζήτημα της επαναχορήγησης δανείων στους εργαζόμενους στο Δημόσιο-Ανακοίνωση ΑΔΕΔΥ.

Αίτημα συνάντησης ΑΔΕΔΥ με ΜΤΠΥ

Αίτημα για συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μετοχικού ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΠΤΥ) απηύθυνε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ).

Το αίτημα για συνάντηση με το ΜΤΠΥ έχει να κάνει με θέματα της αρμοδιότητάς του που αφορούν στους Δημοσίους Υπαλλήλους και ιδιαίτερα για το ζήτημα της επαναχορήγησης δανείων στους εργαζόμενους στο Δημόσιο.

Η Ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Προς: τον Πρόεδρο

και τα μέλη του Δ.Σ. του ΜΤΠΥ

Θέμα: Αίτημα για συνάντηση

Κύριε Πρόεδρε,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ζητά να έχει συνάντηση μαζί σας για θέματα της αρμοδιότητάς σας, που αφορούν στους Δημοσίους Υπαλλήλους και ιδιαίτερα για το ζήτημα της επαναχορήγησης δανείων στους εργαζόμενους στο Δημόσιο.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

______________

Λίγα λόγια για το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ)

Το ΜΤΠΥ αποτελεί το πρώτο ασφαλιστικό ίδρυμα στη χώρα μας και καλύπτει τους Πολιτικούς Υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα.

Το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) είναι Ειδικό Ταμείο του Κράτους, επικουρικής συνταξιοδότησης των τακτικών πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων, το οποίο δεν αποτελεί ίδιο νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, αλλά συνιστά αποκεντρωμένη υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο διοικεί και διαχειρίζεται την περιουσία του ΜΤΠΥ κατά την κρίση αυτού σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Προορισμός του Ταμείου είναι σύμφωνα με το Π.Δ. 422/81 “… η κατ΄ αναλογία του ποσού των καταθέσεων εκάστου, παροχή μερίσματος εις τους μετόχους του Ταμείου και τας οικογένειας αυτών…”.

Δείτε επίσης

ΟΛΜΕ-Κατασκηνώσεις Ζούμπερι: Αιτήσεις από Σάββατο 26.06 έως Πέμπτη 01-07-2021
ΔΟΕ-Κατασκηνώσεις Ζούμπερι: Αιτήσεις από Παρασκευή 25 έως Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021
Παράνομη η απεργία της ΟΛΜΕ-Κανονικά οι εξετάσεις για τα Πρότυπα σχολεία τη Δευτέρα
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση