Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αίτημα συνάντησης Ενωσης Διευθυντών με πολιτική ηγεσία ΥΠΑΙΘ για τις κρίσεις Διευθυντών σχολείων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αίτημα συνάντησης Ενωσης Διευθυντών με πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα τις επικείμενες κρίσεις  Δ/ντών-Δ/ντριών σχολικών μονάδων.

Αίτημα συνάντησης Ενωσης Διευθυντών με πολιτική ηγεσία ΥΠΑΙΘ

Σε υποβολή αιτήματος προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το οποίο αφορά σε άμεση συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ, με θέμα τις επικείμενες κρίσεις  Δ/ντών-Δ/ντριών σχολικών μονάδων.

Στην επιστολή του προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ, το ΔΣ της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τονίζει πως σοβαρά προβλήματα έχουν προκύψει κατά τη διαδικασία συγκρότησης των Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής νέων Διευθυντών/ντριών  Σχολικών Μονάδων και ενόψει της έκδοσης της Υπουργικής Απόφασης που θα ρυθμίζει θέματα σχετικά  με τη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης των νέων Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων επιθυμεί να  καταθέσει απόψεις και προτάσεις για τα παραπάνω θέματα.

Ακολουθεί η επιστολή του  ΔΣ της Ενωσης Διευθυντών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Π.Ε.

Κομοτηνής 14 -115 26 Αθήνα

www.panenosi.gr – panenosi@gmail.com

Αθήνα, 20-11-2022

Αρ. Πρωτ.: 25

Προς:

1. Την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως

2. Την Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζωή Μακρή

Θέμα: “Υποβολή αιτήματος για  άμεση συνάντηση”

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

Αξιότιμη κυρία  Υφυπουργέ,

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει κατά τη διαδικασία συγκρότησης των Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής νέων Διευθυντών/ντριών  Σχολικών Μονάδων,  και ενόψει της έκδοσης της Υπουργικής Απόφασης που θα ρυθμίζει θέματα σχετικά  με τη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης των νέων Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων, ζητά να έχει άμεσα συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να σας καταθέσει τις απόψεις και τις προτάσεις του για τα παραπάνω θέματα.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο  Πρόεδρος                            Η  Γεν. Γραμματέας

Κουντούρης Τηλέμαχος        Ρώιμπα Βασιλική

Δείτε επίσης

Ενωση Διευθυντών σχολείων: Όχι στην αλλαγή Διευθυντών κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 

Διευθυντές σχολείων: Προβληματική και αντιπαιδαγωγική η αλλαγή τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς-Ερώτηση στη Βουλή 

Διοικητικό Συμβούλιο Ενωσης Διευθυντών: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. 

Οικονομικά σχολικών μονάδων: 5 προτάσεις της Ενωσης Διευθυντών για τη στοιχειώδη λειτουργία τους 

Διαχείριση εργασιακού άγχους με τεχνικές ενσυνειδητότητας: 2ο δωρεάν σεμινάριο 7ου κύκλου της Ενωσης Διευθυντών

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση