Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αποσπάσεις ΠΕ60 και ΠΕ70-Βάσεις: Tα μόρια με τα οποία αποσπάστηκε ο τελευταίος σε κάθε ΠΥΣΠΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποσπάσεις ΠΕ60 και ΠΕ70-Βάσεις: Tα μόρια με τα οποία αποσπάστηκε ο τελευταίος σε κάθε ΠΥΣΠΕ -Ενημερωτικό με Πίνακα του Γιάννη Παπαδόπουλου, Αντιπροέδρου ΣΕΠΕ Ρεθύμνου εκλεγμένου με τη Δημοκρατική Συνεργασία (ΔΗΣΥ).

Αποσπάσεις ΠΕ60 και ΠΕ70-Βάσεις

Πίνακα με τα μόρια με τα οποία αποσπάστηκε ο τελευταίος/α, στις ειδικότητες ΠΕ60 και ΠΕ70, σε κάθε ΠΥΣΠΕ, μετά τη διενέργεια των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για το 2023-2024 παραθέτει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕ Ρεθύμνου, εκλεγμένος με τη Δημοκρατική Συνεργασία (ΔΗΣΥ).

Ακολουθεί το Ενημερωτικό του Γ. Παπαδόπουλου με τον σχετικό Πίνακα

Σας παραθέτω τα μόρια με τα οποία αποσπάστηκε ο τελευταίος σε κάθε ΠΥΣΠΕ στις ειδικότητες ΠΕ60 και ΠΕ70. Όπου υπάρχει παύλα σημαίνει ότι δεν αποσπάστηκε κανείς, καθώς είτε δεν υπήρχαν κενά είτε δεν έκανε κανένας αίτηση απόσπασης για τη συγκεκριμένη περιοχή. Η ένδειξη Κ.Π σημαίνει ότι αποσπάστηκαν συνάδελφοι μόνο Κατά Προτεραιότητα και όχι με μόρια μετάθεσης. Σε κάποιες περιοχές η βάση διαμορφώνεται ψηλά είτε γιατί υπήρχαν λίγα κενά και πολλές αιτήσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει ανταγωνισμός είτε ενώ υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις δήλωσαν λίγοι την περιοχή με τον τελευταίο να έχει κατά σύμπτωση και πολλά μόρια.

Φέτος είχαν την ευκαιρία να κάνουν αίτηση απόσπασης και όσοι διορίστηκαν το 2021. Πολλοί από αυτούς κατάφεραν να πάρουν αποσπάσεις και να επιστρέψουν στον τόπο συμφερόντων τους. Να θυμίσουμε ότι οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ τοποθετούνται μαζί με όσους ζητούν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ μετά τη ρύθμιση των λειτουργικά υπεράριθμων.

Καλη τοποθέτηση σε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους!

Γιάννης Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος ΣΕΠΕ Ρεθύμνου εκλεγμένος με τη Δημοκρατική Συνεργασία

___________________________________

Δείτε τις Αποφάσεις με τα ονόματα των αποσπασμένων εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπ/σης για το 2023-24

Α. Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) για το σχολικό έτος 2023-2024

Β. Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.  ή Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε  Σχολεία Κωφών & Τυφλών / Ε.Ε.Ε.Ε.Κ / Σ.Μ.Ε.Α.Ε. για το διδακτικό έτος 2023-2024

Γ. Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το διδακτικό έτος 2023-2024

Δείτε αναλυτικά

Αποσπάσεις Πρωτοβάθμιας 2023-24 από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, ΚΕΔΑΣΥ, ΣΜΕΑΕ, ΕΕΕΕΚ, Σχολεία Κωφών & Τυφλών 

Δείτε επίσης

Ανακλήσεις-νέες αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας σε ΔΠΕ και ΠΔΕ για το 2023-24 

Ανακλήσεις και συμπληρωματικές αποσπάσεις σε ΑΕΙ, ΔΙΕΚ και ΚΕΔΑΣΥ | Αποφάσεις 

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας 2023-24 από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, ΚΕΔΑΣΥ, ΣΜΕΑΕ, Μουσικά και ανακλήσεις 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση