Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αναπληρωτών από 07 έως 24.04.2023 | Ανακοινώσεις εταιρειών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αναπληρωτών από 07.04.2023 έως και 24.04.2023 για το Πάσχα: Ανακοινώσεις των ακτοπλοϊκών εταιρειών.

Εκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αναπληρωτών

Εκπτωση στους αναπληρωτές, για τις μετακινήσεις τους το διάστημα από 07.04.2023 έως και 24.04.2023 λόγω των εορτών του Πάσχα, παρέχουν σύμφωνα με ανακοινώσεις τους ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Ακολουθούν οι Ανακοινώσεις

ATTICA GROUP

Παροχή έκπτωσης στους αναπληρωτές Δασκάλους και Καθηγητές

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας στην προσπάθεια της να βοηθήσει τους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρέχει έκπτωση 50% σε όλα τα δρομολόγια της, καθώς και στις ενδιάμεσες διαδρομές, σε όλες τις θέσεις επιβατών, στα Ι.Χ. οχήματα τους και στις μηχανές, οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν, για το χρονικό διάστημα από 07/04/23 έως 24/04/23. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της ανωτέρω έκπτωσης, είναι η επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψη τους, καθώς και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας τους. Η επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης, δύναται να επιδειχθεί εκτός της πρωτότυπης και σε μορφή εκτύπωσης ή φωτοτυπίας.

Seajets 

Κατόπιν αιτήματος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για το χρονικό διάστημα από 7/4/2023 έως και 24/4/2023 η Seajets προσφέρει έκπτωση 50% στους εκπαιδευτικούς (αναπληρωτές) στις μετακινήσεις τους από και προς το νησί που ανέλαβαν υπηρεσία. Η έκπτωση ισχύει στα ατομικά τους εισιτήρια και στα εισιτήρια των οχημάτων τους. Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή έκπτωσης θα είναι η σχετική Υπουργική Απόφαση που αναφέρει την πρόσληψη για τους αναπληρωτές και η αστυνομική τους ταυτότητα.

Blue Star Ferries

Σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία μας στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρέχει έκπτωση 50% σε όλα τα δρομολόγιά της, καθώς και στις ενδιάμεσες διαδρομές, σε όλες τις θέσεις επιβατών, στα Ι.Χ. οχήματά τους και στις μηχανές, οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν, για το χρονικό διάστημα από 07/04/23 έως 24/04/23. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της ανωτέρω έκπτωσης, είναι η επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους, καθώς και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς τους. Η επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης, δύναται να επιδειχθεί εκτός της πρωτότυπης και σε μορφή εκτύπωσης ή φωτοτυπίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με +30 2273113299 – info@albatross-trips.com – glarosagency.com

GOUTOS LINES

Έκπτωση αναπληρωτών δασκάλων και καθηγητών

Η GOUTOS LINES παρέχει έκπτωση 50% στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που στελεχώνουν δομές εκπαίδευσης των νησιών για την μετακίνησή τους το διάστημα από 07.04.2023 έως και 24.04.2023. Η έκπτωση αφορά τα ατομικά τους εισιτήρια και των οχημάτων ή δίκυκλών τους. Η παροχή της έκπτωσης θα γίνεται με την επίδειξη της σχετικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και της Αστυνομικής τους Ταυτότητας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα κεντρικά μας πρακτορεία ή στα γραφεία της εταιρείας μας στα τηλ. 210-6135422, fax 210-8032180, e-mail: cs@goutoslines.com . Για τα εισιτήρια της έκπτωσης ισχύουν οι γενικοί όροι ταξιδιού της εταιρείας.

Δείτε σχετικά

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ζητά έκπτωση εισιτηρίων 50% για τις μετακινήσεις του ΕΕΠ-ΕΒΠ το Πάσχα 

Δείτε επίσης

Εξαίρεση διορισμών-προσλήψεων-τοποθετήσεων Δ/ντών-διαγωνισμού ΑΣΕΠ την προεκλογική περίοδο | ν/σ ΥΠ.ΕΣ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση