“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ερώτηση στη Βουλή για την Προκήρυξη ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019 την ώρα που έκλεινε!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε στις 7 Ιουνίου, τελευταία ημέρα λειτουργίας της ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, με περιεχόμενο την Προκήρυξη 3ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ.

Ερώτηση στη Βουλή για την Προκήρυξη ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019 την ώρα που έκλεινε!

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε στις 7 Ιουνίου, τελευταία ημέρα λειτουργίας της !!! πριν τη διάλυση αυτής λόγω προκήρυξης εκλογών, ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, με περιεχόμενο την Προκήρυξη 3ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς ΕΑΕ.

Το θέμα της Ερώτησης είναι:

“Τριετής αποκλεισμός από τους πίνακες του ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής”

και απευθύνεται στον Υπουργό Παιδείας κο Κ. Γαβρόγλου.

Ερωτά δε τον Υπουργό

α) Γιατί δεν δόθηκε ολιγοήμερη παράταση στην Προκήρυξη, ώστε να προλάβουν οι εκπαιδευτικοί με εκκρεμότητες στη βαθμολόγηση γραπτών εργασιών στα Μεταπτυχιακά του ΕΑΠ και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, να καταθέσουν τους τίτλους τους και

Β) Γιατί δεν δόθηκε σε αυτούς τους εκπαιδευτικούς η δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση και να προσκομίσουν αργότερα τον τίτλο, όπως έγινε με κατόχους Μεταπτυχιακών που αναμένουν αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ.

Βεβαίως όλα αυτά καλά και σεβαστή η κίνηση του Βουλευτή να καταθέσει την Ερώτηση, πλην όμως τι νόημα είχε η κατάθεση της αυτή τη χρονική στιγμή, που ούτε Βουλή υφίσταται, ούτε φυσικά και απάντηση Υπουργού αναμένεται.

Δείτε την Ερώτηση

Βασίλης Βούγιας
Βασίλης Βούγιας
Δείτε ακόμη

Διάλυση Βουλής: Εκλογές Κυριακή 07 Ιουλίου | Νέα Βουλή 17 Ιουλίου 2019

Πίνακες και διορισμοί: Από εδώ και πέρα τι; | Ανάλυση του especial.gr

________________________________________________________________________

Διάλυση Βουλής: Εκλογές Κυριακή 07 Ιουλίου | Νέα Βουλή 17 Ιουλίου 2019 – Το ΦΕΚ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 56

Διάλυση της Βουλής, προκήρυξη εκλογής Βουλευτών και σύγκληση της νέας Βουλής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 41 παρ. 2 και 3 του Συντάγματος.

2. Την πρόταση της Κυβέρνησης που έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, η οποία περιέχεται στην Πράξη 17/10-6-2019 του Υπουργικού Συμβουλίου, για την ανανέωση της λαϊκής εντολής, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αναφερόμενο σε αυτήν εξαιρετικής σημασίας εθνικό θέμα, την οποία και αποδεχόμαστε, αποφασίζουμε:

Διαλύουμε τη Βουλή της ΙΖ΄ Περιόδου Προεδρευόμενης Δημοκρατίας,

καλούμε τους εκλογείς για την εκλογή Βουλευτών την 7η Ιουλίου 2019, ημέρα Κυριακή,
και συγκαλούμε τη Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές την 17η Ιουλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00.

Στον Υπουργό Εσωτερικών αναθέτουμε τη δημοσίευση και εκτέλεση του παρόντος διατάγματος.

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2019

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ Β. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Πρωθυπουργός

ΑΛΕΞΙΟΣ Π. ΤΣΙΠΡΑΣ

Τα Μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ, ΜΑΡΙΑ – ΕΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΥΡΣΙΝΗ ΖΟΡΜΠΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΤΣΑΣ, ΦΩΤΙΟΣ – ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ, ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ.

 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση