Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Καλό Ταξίδι αγωνίστρια Πόπη Γεωργίου !

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλό Ταξίδι αγωνίστρια Πόπη Γεωργίου !: “Κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν την απραξία και τον ατομικισμό” – Αθάνατη!

Καλό Ταξίδι αγωνίστρια Πόπη Γεωργίου

Με λύπη σας ανακοινώνω την απώλεια της μητέρας μου Πόπης Γεωργίου, μιας γυναίκας που έδωσε αγώνα για την ειδική αγωγή, για τους συναδέλφους της, για τα άτομα με αναπηρία και για τους αδύναμους όλου του κόσμου.

Ήταν μια άξια ψυχολόγος, δοτική μητέρα, μια υπέροχη γιαγιά και όλοι θα την θυμόμαστε με αγάπη και εκτίμηση για το έργο της.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στο κοιμητήριο Νέας Σμύρνης την Παρασκευή 28/02 στις 15:30.

Η κόρη της

Ειρήνη Μπούκουρα
κλινική ψυχολόγος

___________________

Ακολουθεί το τελευταίο της Μήνυμα, το οποίο η αγαπημένη συνάδελφος και φίλη απέστειλε και αναγνώσθηκε στη σημερινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Περιφέρειας Αττικής, στον οποίο Σύλλογο διατελούσε Επίτιμη Πρόεδρος.

Κατά την ταπεινή μας άποψη το ΕΕΠ – ΕΒΠ χρωστά πάρα πολλά στους αγώνες της Πόπης Γεωργίου και κυρίως πάνω απ όλα την επιβίωσή του ως διακριτό προσωπικό στο χώρο της εκπαίδευσης.

Τιμή στην Πόπη Γεωργίου!
Για πάντα στις καρδιές μας.
Αθάνατη!

Το μήνυμα της Πόπης Γεωργίου, Επίτιμης Προέδρου ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για τη Γενική Συνέλευση στις 25/2/2020

«Αγαπητοί συνάδελφοι, οι αγώνες μας απέδωσαν καρπούς, αλλά τα αιτήματά μας δεν έχουν τελειώσει. Με την ισχύ της ενότητάς μας έχουμε να παλέψουμε για τους διορισμούς των κλάδων μας και στα σχολεία της Γενικής εκπ/σης και για πολλά άλλα.

Είμαι όμως αισιόδοξη διότι μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας που μας πνίγει από παντού, όπως έλεγε ο Ελύτης, σε κάποιο “καμαράκι” κάποιοι πεισματάρηδες σαν εσάς αγωνίζονται να εξουδετερώσουν την απραξία και τον ατομικισμό!!!!!!

Προσωπικά αγκαλιάζω και στηρίζω με όλα τα μέσα που διαθέτω τις προσπάθειές σας.

Σας συγχαίρω και εύχομαι τη δικαίωση των αγώνων μας!

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι!

Καλή δύναμη σε όλους σας!!!!!!»

https://www.newseae.gr/

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση