Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Περιφερειακό Φεστιβάλ Ειδικής Αγωγής: Αποδοχή-Ισότιμη Συμμετοχή-Συμπερίληψη-2.12.2022-Πάτρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Περιφερειακό Φεστιβάλ Ειδικής Αγωγής: Αποδοχή-Ισότιμη Συμμετοχή-Συμπερίληψη – Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 09:00 έως 14:00 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών – Του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Περιφερειακό Φεστιβάλ Ειδικής Αγωγής

Ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 09:00 έως 14:00 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών Περιφερειακό Φεστιβάλ Ειδικής Αγωγής, σε συνεργασία με φορείς της πόλης των Πατρών, αλλά και της γεωγραφικής ενότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση και το Πρόγραμμα

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του Περιφερειακού Φεστιβάλ Ειδικής Αγωγής από το Σύλλογό μας, σε συνεργασία με φορείς της πόλης μας, αλλά και της γεωγραφικής ενότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπως φαίνονται στη συνημμένη Αφίσα και Πρόγραμμα.

Σας περιμένουμε όλες και όλους εκεί, για να τιμήσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) και να ενώσουμε τις φωνές μας για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, αλλά και να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση τη σημασία και το έργο που επιτελεί ο κλάδος μας (ΕΕΠ και ΕΒΠ) και την ανάγκη δημιουργίας ακόμη περισσοτέρων μονίμων θέσεων εργασίας.

Δείτε το Πρόγραμμα του Περιφερειακού Φεστιβάλ Ειδικής Αγωγής 

Δείτε επίσης

ΕΕΕΕΚ-ΕΝΕΕΓΥΛ Καλαμάτας: Συνδιοργανώνουν εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ 

Υλικό για Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: Διοργάνωση Εκδηλώσεων & Δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης 

Νόμος 4997-2022: Τα άρθρα για προσοντολόγιο-επιλογές Διευθυντών-νεοδιόριστους-Πανεπιστημιακά τμήματα 

 Πιλοτικό πρόγραμμα υποστηριζόμενης απασχόλησης ατόμων στο φάσμα του αυτισμού: Διάταξη στο νόμο 4997/2022

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση