Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνέντευξη Γαβρόγλου στο ΤΡΤ: “Χρειάζεται διορισμούς μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού η εκπαίδευση;”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνέντευξη Γαβρόγλου στο ΤΡΤ: “Καλώ τον κο Κέλλα να απαντήσει στο Ερώτημα: Χρειάζεται διορισμούς εκπαιδευτικών η εκπαίδευση;”

Συνέντευξη Γαβρόγλου στο ΤΡΤ: “Χρειάζεται διορισμούς μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού η εκπαίδευση;”

  • Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου: “Καλώ τον κο Κέλλα που θα βρίσκεται στην αυριανή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο να απαντήσει στο Ερώτημα: Χρειάζεται διορισμούς μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού η εκπαίδευση;” …”Αν χρειάζονται ας προχωρήσουμε…”
  • “Το 5 προς 1 σημαίνει σταμάτημα των διορισμών”

Δείτε τη Συνέντευξη

Βασίλης Βούγιας
Βασίλης Βούγιας
Δείτε ακόμη

Πίνακες και διορισμοί: Από εδώ και πέρα τι; | Ανάλυση του especial.gr

Απομάκρυνση εκπαιδευτικού με εντολή Υπουργού

Τριτοβάθμια: Ο Νέος Χάρτης

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση