Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πίνακας Οργανικών Κενών ΕΕΠ και ΕΒΠ: Παρατηρούνται ελλείψεις. Να ληφθεί μέριμνα από το Αυτοτελές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πίνακας Οργανικών Κενών ΕΕΠ και ΕΒΠ: Δεν έχουν συμπεριληφθεί όλα σύμφωνα με πληροφορίες μας. Να μεριμνήσει επ αυτού το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ – ΕΒΠ.

Πίνακας Οργανικών Κενών ΕΕΠ και ΕΒΠ: Παρατηρούνται ελλείψεις. Να ληφθεί μέριμνα από το Αυτοτελές του Υπουργείου

Των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ

Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια

Σχετικά με την κοινοποίηση, από πλευράς Αυτοτελούς Τμήματος ΕΕΠ και ΕΒΠ, του Πίνακα με τα Οργανικά κενά σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ, τα οποία δόθηκαν για τις Μεταθέσεις 2019 και σύμφωνα με πληροφορίες που υπέπεσαν στην αντίληψή μας, υπάρχουν κενές Οργανικές θέσεις, οι οποίες δεν έχουν καταγραφεί και ως εκ τούτου δεν φαίνονται στο κοινοποιηθέν αρχείο excel.

Μερικές εξ αυτών προέρχονται από περσινές μετακινήσεις συναδέλφων λόγω Μετάθεσης και άλλες από μη καταγραφή τους γενικώς.

Εξ αυτού του λόγου καλούμε τους συναδέλφους μας, μέλη και Αιρετούς ΕΕΠ, ΕΒΠ, Διευθυντές και Προϊσταμένους ΚΕΣΥ, αν υποπέσουν μη καταγραφέντα Οργανικά κενά στην αντίληψή τους, να ενημερώσουν πάραυτα το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ, ώστε να συμπεριληφθούν σε ανακοινοποιημένο Πίνακα.

Βασίλης Βούγιας
Βασίλης Βούγιας
Δείτε ακόμη

Αιτήσεις Μετάθεσης: Πότε και πώς υποβάλλονται από τα μόνιμα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ

Αυτοτελές Τμήμα Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) | Τηλεφωνικός Κατάλογος

___________________________________________________

Αιτήσεις Μετάθεσης: Πότε και πώς υποβάλλονται από τα μόνιμα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από Δευτέρα 10/06/2019 έως Δευτέρα – του Αγίου Πνεύματος – 17/06/2019 και ώρα 15:00, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων 

https://teachers.minedu.gov.gr

Τι είναι το Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών

Το Online Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων, δίνει τη δυνατότητα στους μόνιμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ΕΕΠ και ΕΒΠ:

  • Να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία του ηλεκτρονικού Μητρώου τους,

 

  • Να βλέπουν τις Υπηρετήσεις και τα μόρια μετάθεσής τους,

 

  • Να αιτούνται αλλαγές στα στοιχεία Μητρώου και Υπηρετήσεων μέσω της Διεύθυνσης που τηρεί τον προσωπικό τους φάκελο και

 

  • Να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις μεταθέσεων.

Πως γίνεται η είσοδος

Η είσοδος στο Online Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων γίνεται με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ).

Αν δεν διαθέτουμε λογαριασμό τι κάνουμε;

Στην περίπτωση που δε διαθέτετε λογαριασμό στο ΠΣΔ, θα πρέπει να αιτηθείτε την εγγραφή σας σε αυτό.

Η αίτηση σας γίνεται ηλεκτρονικά στην σελίδα αυτή ή αυτή του ΠΣΔ.

Που μπορούμε να απευθυνθούμε για πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή σας στο ΠΣΔ μπορείτε να απευθύνεστε στην Υποστήριξη Χρηστών του ΠΣΔ.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση