Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αίτημα ΔΟΕ για έκπτωση στη μετακίνηση εκπαιδευτικών στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αίτημα ΔΟΕ για έκπτωση στη μετακίνηση εκπαιδευτικών στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και στις επαναληπτικές της 15ης Οκτωβρίου όπου πραγματοποιηθούν.

Αίτημα ΔΟΕ για έκπτωση στη μετακίνηση εκπαιδευτικών

Εκπτωση εισιτηρίων 50% σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς, ΚΤΕΛ, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τρένα, αεροπορικά εισιτήρια, για τις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023, καθώς και στις επαναληπτικές της 15ης Οκτωβρίου όπου πραγματοποιηθούν, ζητά με επιστολή της η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ), συνεκτιμώντας τις οικονομικές δυσκολίες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι εργάζονται μακριά από τον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματός τους.

Σύμφωνα με τη ΔΟΕ το αίτημα αφορά όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό που υπηρετεί μακριά από τον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν από και προς τις σχολικές τους μονάδες, κατά τις ημέρες των Εκλογών.

 Αίτημα ΔΟΕ για έκπτωση στη μετακίνηση εκπαιδευτικών – Αναλυτικά

Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Δ.Ο.Ε.) εκτιμώντας τις οικονομικές δυσκολίες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι εργάζονται μακριά από τον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματός τους, αιτείται την εξασφάλιση έκπτωσης εισιτηρίων 50% σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς, (ΚΤΕΛ, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τρένα, αεροπορικά εισιτήρια) για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023 καθώς και στις επαναληπτικές της 15ης Οκτωβρίου όπου πραγματοποιηθούν.

Το αίτημα αφορά όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό που υπηρετεί μακριά από τον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν από και προς τις σχολικές τους μονάδες, κατά τις ημέρες των Εκλογών.

Δείτε επίσης

Προγράμματα επιμόρφωσης ειδικής αγωγής: Ποια “τρέχουν”-Τι προγραμματίζεται και για τα ΚΕΔΑΣΥ 

Παραβίαση ωραρίου εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης: Ανακοίνωση ΔΟΕ με επισημάνσεις 

Μιχαηλίδου για Παράλληλη Στήριξη: 20.000 πιστώσεις-270% αύξηση αιτημάτων-Δεν είναι η σκιά του μαθητή ο εκπ/κός 

Εργασιακό και διδακτικό ωράριο εκπαιδευτικών: Παράθεση κείμενης νομοθεσίας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση