Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Δήλωση self test για σχολικό προσωπικό: Video με αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δήλωση self test για σχολικό προσωπικό: Video με αναλυτικές οδηγίες βήμα-βήμα – Του Βασίλη Χριστινάκη, Μαθηματικού, Διευθυντή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ρόδου.

Δήλωση self test για σχολικό προσωπικό

Video με οδηγίες αναφορικά με τη δήλωση αποτελέσματός του self test κοινοποίησε ο Βασίλης Χριστινάκης, Μαθηματικός, Διευθυντής του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ρόδου.

Η δήλωση αποτελέσματός του self test είναι απαραίτητη,

ώστε να μπορούν να έχουν μαζί τους οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τη βεβαίωση, σε περίπτωση αρνητικού τεστ, κατά την αυριανή επαναλειτουργία των Λυκείων της χώρας, αλλά και οι εκπαιδευτικοί, ΕΕΠ-ΕΒΠ των Ειδικών Σχολείων.

Το εν λόγω video

αφορά στη δήλωση αποτελέσματός του self test των εκπαιδευτικών, του ΕΕΠ-ΕΒΠ, του Διοικητικού Προσωπικού, του προσωπικού καθαριότητας και λοιπού προσωπικού των σχολικών μονάδων (Λύκεια και Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης).

Δείτε το video και το προλογικό σημείωμα του Β. Χριστινάκη

Σε αυτό το μικρό βίντεο μπορείτε να δείτε πως το σχολικό προσωπικό ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΕΕΠ/ΕΒΠ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ αφού κάνουμε το τεστ έως 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο, κάνουμε τη δήλωση μπαίνοντας στην ιστοσελίδα self-testing.gov.gr.

Ενημερώνουμε πως,

διαθέσιμη είναι από σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου 2021, στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr/ η υπηρεσία δήλωσης αποτελεσμάτων των self tests, ώστε να μπορούν να έχουν μαζί τους οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τη βεβαίωση, σε περίπτωση αρνητικού τεστ, κατά την αυριανή επαναλειτουργία των Λυκείων της χώρας

Δύο φορές την εβδομάδα

θα γίνεται το self test από κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό Λυκείου, αλλά και από εκπαιδευτικούς-ΕΕΠ-ΕΒΠ των Ειδικών σχολείων.

Για τους μαθητές/τριες με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες,

που φοιτούν σε σχολικές μονάδες της Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης καθώς και σε σχολικές μονάδες της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, ο δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος δεν έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα και συνιστάται να διενεργείται εφόσον είναι συμβατός με το βαθμό και το είδος της αναπηρίας ή και της ειδικής εκπαιδευτικής ανάγκης του μαθητή/τριας.…..

Δείτε αναλυτικά τα Εντυπα δήλωσης και Σχολικής Κάρτας – Τη διαδικασία βήμα-βήμα και σχετικό Video

Δείτε σχετικά

Ενημέρωση για υποχρεωτικό self test σε μαθητές, εκπ/κούς, ΕΕΠ-ΕΒΠ, λοιπό προσωπικό | Εγκύκλιος
Self test-Αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης: Η Κοινή Υπουργική Απόφαση με όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας
15 ερωτήσεις και απαντήσεις για τη δια ζώσης επαναλειτουργία των Λυκείων και το self-testing
Πως κάνουμε το self test βήμα-βήμα: Video με οδηγίες χρήσης

Πριν φύγετε

Σημαντική αύξηση κρουσμάτων σε μαθητές Λυκείου: Για ποιους λόγους συμβαίνει αυτό
Μέτρα κορονοϊού έως 19.04.2021: Aνά πεδίο δραστηριότητας και επίπεδο επιδημιολογικής επιβάρυνσης
Ψηφιακή Μέριμνα-voucher 200 ευρώ: Αιτήσεις από Δευτέρα 05 Απριλίου 2021 | Η πλατφόρμα
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση