Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μόνιμοι-αναπληρωτές-μαθητές του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης “κάνουν outing” την καραντίνα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μόνιμοι-αναπληρωτές-μαθητές του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης “κάνουν outing” την καραντίνα! – Μέρος Α’ και Mέρος Β’ HD video και Viral (Special Souls mixed) HD video.

Μόνιμοι-αναπληρωτές-μαθητές του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης

Οι αναπληρωτές του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης “κάνουν outing” την καραντίνα! Μέρος Α’ HD video

Oι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης “κάνουν οuting” την καραντίνα και ξορκίζουν την αρνητική της ενέργεια, στην τελευταία και συμβολική live performance τους, πριν τον… μόνιμο διορισμό τους!

Πιο συγκεκριμένα, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί (με σειρά εμφάνισης), Πηγή Γκουνταμάνη, Αναστασία Μιχαήλ, Χρύσα Κοκορότσιου, Βάσω Πέγιου και Άλκης Παπαδημητρίου, τίθενται, χωρίς φόβο και ακομπλεξάριστα, αντιμέτωποι, box to box, με τον… ιό της καραντίνας, με δημοσιογραφικό… λοιμοξιολόγο αγγλικών, την Μάρθα Γιαννακίδου, σε μια viral αποκλειστική συνέντευξη προσωπικών αποκαλύψεων και ανακαλύψεων, για πρώτη φορά εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας πανελλαδικά! Δημοσιογραφική

Παρουσίαση: Mάρθα Γιαννακίδου (ΠΕ06) Video & Photo Shooting, Σκηνοθεσία: Νίκος Κολίτσης (ΠΕ02)

Οι “μόνιμοι” του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης “κάνουν outing” την καραντίνα! Mέρος Β’ HD video

Οι “μόνιμοι” (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) εκπαιδευτικοί του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης “κάνουν outing” την καραντίνα και ξορκίζουν την αρνητική της ενέργεια, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους αντίστοιχους αναπληρωτές, για πρώτη φορά εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας πανελλαδικά!

Πιο συγκεκριμένα, οι “μόνιμοι” εκπαιδευτικοί (με σειρά εμφάνισης), Αναστασία Γουλαγιάννη, Κωνσταντίνος Σαρρής, Μαριάννα Καβουνίδου, Ευαγγελία Κεσσούδη και Δώρα Γιαννακίδου, τίθενται, χωρίς φόβο και ακομπλεξάριστα, αντιμέτωποι, box to box, με τον… ιό της καραντίνας, με δημοσιογραφικό… λοιμοξιολόγο αγγλικών, την Μάρθα Γιαννακίδου, σε μια viral αποκλειστική συνέντευξη προσωπικών αποκαλύψεων και ανακαλύψεων, για πρώτη φορά εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας πανελλαδικά!

Δημοσιογραφική Παρουσίαση: Mάρθα Γιαννακίδου (ΠΕ06) Video & Photo Shooting, Σκηνοθεσία: Νίκος Κολίτσης (ΠΕ02)

Οι μαθητές του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης “κάνουν outing” την καραντίνα! Viral (Special Souls mixed) HD video

Oι μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης “κάνουν οuting” την καραντίνα και ξορκίζουν την αρνητική της ενέργεια, στη τελευταία all in one live interview performance της φετινής σχολικής χρονιάς, με ανεπανάληπτες κι αφιλτράριστες ατάκες to the point, στα ελληνικά και στα αγγλικά παρακαλώ…

Άλλωστε, οι μαθητές και οι μαθήτριές μας είναι… Special Souls, με δημιουργικό πνεύμα, φαντασία και χιούμορ, γιατί… “θέλω να φύγει ο κορωνοϊός”! Καλό καλοκαίρι!

Δημοσιογραφική Παρουσίαση: Mάρθα Γιαννακίδου (ΠΕ06) Video & Photo Shooting, Σκηνοθεσία: Νίκος Κολίτσης (ΠΕ02)

Δείτε σχετικά

ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης: “Special Souls in English Lessons”-Ενα πρωτοποριακό concept | Video
ΕΝΕΕΓΥΛ TV: “Special Souls in English Lessons” | Μέρος 2ο
Συμπληρωματικές οδηγίες μαθημάτων Γυμνασίων και Λυκείων ΕΑΕ-ΕΝΕΕΓΥΛ | Εγγραφο

Πριν φύγετε

Μισθοδοσία-αποζημίωση αναπληρωτών | Ενημέρωση ΠΑΣΑΔ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση