Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Πρόσκληση ΚΕΑΤ-ΑΜΚΕ “ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”: 1ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με προβλήματα όρασης “Μπεττυ Λεωτσάκου”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόσκληση ΚΕΑΤ-ΑΜΚΕ “ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”: 1ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με προβλήματα όρασης “Μπεττυ Λεωτσάκου” – Σάββατο 8 Ιουνίου 2019.

Πρόσκληση ΚΕΑΤ-ΑΜΚΕ “ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καθώς η σχολική χρονιά πλησιάζει προς το τέλος της, σας προσκαλούμε στη γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά του

1ΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΟΡΑΣΗΣ «ΜΠΕΤΤΥ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ»,

να καλωσορίσουμε μαζί το καλοκαίρι!

Παράλληλα διοργανώνεται Bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον Εξωραϊστικό και Αθλητικό Σύλλογο Ν. Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

προκειμένου να ενισχυθούν οι προσπάθειες αποκατάστασης των εγκαταστάσεων του μετά από τη φονική πυρκαγιά του περασμένου Ιουλίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί

το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 18.30, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΚΕΑΤ (Ελ. Βενιζέλου 210, είσοδος από Σπάρτης, Καλλιθέα).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

ΓΙΑ ΤΟ Κ.Ε.Α.Τ.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Μ.Κ.Ε. «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗΣ

Δείτε επίσης:

ΕΔΣ Πεντέλης – ΕΔΣ Λαμίας – ΕΝ Λαμίας – ΕΕΕΕΚ Βόλου: Καλοκαιρινές Γιορτές

Διαχείριση αιτημάτων δικαιούχων Ειδικών Θεραπειών παιδιών – εφήβων και ενηλίκων

Πάρκο ΑμεΑ: Δημιουργία Πάρκου στη Θεσσαλονίκη

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ 2019: Αιτήσεις για Συνοδούς, Νοσηλευτές, Βοηθ. Προσωπικό, Συντονιστές, Ιατρούς, Ναυαγ/στες

Προκήρυξη θέσης Διοικητού και Προέδρου ΔΣ του ΚΕΑΤ

Ανακοίνωση

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μεριμνώντας για την κατά Νόμο Πλήρωσης Θέσεως Διοικητού και Προέδρου Δ.Σ. του ΚΕΑΤ προέβη στην ανάρτηση και δημοσίευση της ακόλουθης πρόσκλησης:
ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (4ΕΣ/2019) για την πλήρωση θέσης Διοικητή και Προέδρου του ΔΣ του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.) κατ΄εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 8-11 και 13 του ν.4369/2016 (Α΄33), όπως ισχύει.»
Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω Πρόσκληση έχουν τα μέλη του Μητρώου του άρθρου 1 του Ν. 4369/2016, καθώς και υποψήφιοι που δεν υπηρετούν στον δημόσιο τομέα ή υπηρετούν στον δημόσιο τομέα με σχέση άλλη από τη σχέση τακτικού μόνιμου υπαλλήλου ή υπαλλήλου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ).

Δείτε την πρόσκληση

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση