Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σύλλογος ΕΕΠ-ΕΒΠ Στερεάς Ελλάδας: Σημαντική Ανακοίνωση για Γενική Συνέλευση και Εκλογές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύλλογος ΕΕΠ-ΕΒΠ Στερεάς Ελλάδας: Σημαντική Ανακοίνωση για Γενική Συνέλευση και Εκλογές-Προς τα μέλη και εργαζόμενους, μόνιμους και αναπληρωτές, σε σχολεία και ΚΕΔΑΣΥ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σύλλογος ΕΕΠ-ΕΒΠ Στερεάς Ελλάδας-ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ

Λαμία 27/11/2021

Αρ. Πρωτ: 258

Προς: Τα μέλη του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και εργαζόμενους, μόνιμους και αναπληρωτές, σε σχολεία και ΚΕΔΑΣΥ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Κοινοποίηση: Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Θέμα: Γενική Συνέλευση και Εκλογές του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Στερεάς Ελλάδας(ΣΤΕΛΛΑ)

Το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίαση της Παρασκευής  26/11/2021, τα εξής:

  1. Την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:00, εξ αποστάσεως μέσω ΖΟΟΜ, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
  • Απολογισμός Δράσης Δ.Σ.
  • Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ.
  • Ανάγνωση και έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής
  • Έγκριση Πεπραγμένων
  • Προγραμματισμός Δράσεων 2022
Επισημαίνουμε ότι επειδή,

όπως προβλέπει το Καταστατικό του Συλλόγου, τη Γενική Συνέλευση δύνανται να παρακολουθήσουν τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη και για να υπάρξει δυνατότητα συμμετοχής και παρακολούθησης, θα πρέπει να αποσταλεί από τον κάθε συνάδελφο μόνιμο ή αναπληρωτή, εργαζόμενο  σε σχολεία ή ΚΕΔΑΣΥ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο mail του Συλλόγου seepeastella@yahoo.gr, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία του (Ονοματεπώνυμο-σχολείο ή ΚΕΔΑΣΥ εργασίας, τηλέφωνο, Αριθμός Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας), ώστε να του αποσταλεί ο τραπεζικός λογαριασμός του Συλλόγου προς κατάθεση συνδρομής και οικονομικής τακτοποίησης και ακολούθως το link παρακολούθησης.

  1. Την πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.

 Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα στα γραφεία του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας  Π. Μπακογιάννη 2, όπισθεν Αστυνομικού Μεγάρου στη Λαμία, κτίριο ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας, με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπου δύνανται να ψηφίσουν οι εργαζόμενοι σε σχολεία και ΚΕΔΑΣΥ του Νομού Φθιώτιδας. Για τους εργαζόμενους των Περιφερειακών Ενοτήτων Ευβοίας-Βοιωτίας-Φωκίδας-Ευρυτανίας, θα υπάρξει η δυνατότητα της επιστολικής ψήφου.

Σε επόμενη ανακοίνωση

θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο σύνδεσης στο ΖΟΟΜ για την παρακολούθηση της Γ.Σ, όπως και για τις λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας

Όσες/οι συναδέλφισσες/οι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα

για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και τους Αντιπροσώπους της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., μπορούν να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη σχετική αίτηση υποψηφιότητας και να την υποβάλλουν μέχρι και την Τετάρτη  8/12/2021, στο e-mail του Συλλόγου: seepeastella@yahoo.gr

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου (τακτοποιημένα οικονομικά) μόνιμοι και αναπληρωτές.

Για τη συμμετοχή των μελών στις εκλογές χρειάζεται απαραιτήτως το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, καθώς και η οικονομική τακτοποίηση αυτών.

Πολύ σημαντική επισήμανση

 Το ΔΣ του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Στερεάς Ελλάδας οφείλει να επισημάνει ότι στην παρούσα συγκυρία, στην οποία βαλλόμεθα και από την πανδημία κορονοϊού, αλλά και από μεθοδεύσεις αποδυνάμωσης του συνδικαλιστικού κινήματος και κατάργησης των συνταγματικά κατοχυρωμένων συνδικαλιστικών ελευθεριών, είναι άκρως απαραίτητο και κρίσιμο να συμμετάσχουμε και στις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης, αλλά και των εκλογών.

 Το ΕΕΠ-ΕΒΠ χρωστάει την ύπαρξή του, στο χώρο της εκπαίδευσης, στην κατάθεση ψυχής στους χώρους εργασίας, αλλά και στους Συλλόγους και εκπροσώπους του.

 Σήμερα ήρθε η στιγμή της ανταπόδοσης αυτής της στήριξης, προς όφελος του όλου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της χώρας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                         Ο Γραμματέας

Βούγιας Βασίλειος          Κυργιόπουλος Ιωάννης

Δείτε σε μορφή doc την Ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας για Γ.Σ και εκλογές 2021
Δείτε σε μορφή doc την Αίτηση Υποψηφιότητας εκλογών ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ

Δείτε επίσης

ΔΟΕ-Καταγγελία: Αυθαίρετες προφορικές εντολές και πιέσεις από στελέχη εκπαίδευσης για την αξιολόγηση

Πριν φύγετε

Προϋπολογισμός 2022-Υπουργείο Παιδείας: Τι περιλαμβάνει για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
 Ερώτηση στη Βουλή: Παραχώρηση μαθημάτων του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος σε ιδιώτες μέσα από τους Δήμους
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση