Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνέδριο αντιπροσώπων ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά με μεγάλη συμμετοχή το Σάββατο 26.09.2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνέδριο αντιπροσώπων ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 διαδικτυακά με μεγάλη συμμετοχή – Δελτίο Τύπου ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Συνέδριο αντιπροσώπων ΠΟΣΕΕΠΕΑ
Δελτίο Τύπου ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Το Σάββατο 26/09/2020, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το συνέδριο των αντιπροσώπων της ΠΟΣΕΕΠΕΑ σε κλίμα ενότητας και γόνιμου διαλόγου εφ’ όλης της ύλης.

Το συνέδριο διήρκησε λίγο παραπάνω από 5 ώρες και παρόλο που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, δεν υπήρξαν τεχνικές δυσκολίες, όπως επίσης τηρήθηκε πιστά όλη η διαδικασία που προβλέπεται από το καταστατικό.

Ειδικότερα, εγκρίθηκαν ο απολογισμός του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ο απολογισμός κι ο προϋπολογισμός του ΔΣ του ΙΜΕΓΕΕ, ο απολογισμός των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ (κ. Βούγια Βασίλειου και κα. Μπουλμέτη Γεωργίας), ο σχεδιασμός των δράσεων για το επόμενο έτος, καθώς και προτάσεις αντιπροσώπων για επιπλέον διεκδικήσεις των ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Ευχαριστούμε θερμά τους αντιπροσώπους για τη συμμετοχή τους, τη συνεργασία, την κατάθεση προτάσεων, τη στήριξη και τον συγχρωτισμό στα καίρια ζητήματα και τις διεκδικήσεις και τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την καλή διάθεση που επέδειξαν όλοι καθ’ όλη τη διάρκεια, προάγοντας και συνυπογράφοντας την ενότητα και την αλληλεγγύη που επιδιώκει σθεναρά η Ομοσπονδία μεταξύ των κλάδων και των μελών 

Η Ομοσπονδία ως αρωγός των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ και των θεμάτων που αφορούν την πλήρη στελέχωση των σχολείων και δομών, την κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών συνεχίζει να αγωνίζεται για την προώθηση της ολιστικής ενίσχυσης της Γενικής εκπαίδευσης με διεκδίκηση θέσπισης οργανικών θέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ και της Ειδικής Εκπαίδευσης με στήριξη των υποστηρικτικών υπηρεσιών των κλάδων ΕΕΠ- ΕΒΠ καθώς και τη βελτίωση εν γένει της σχολικής κοινότητας.

Τέλος, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να δρα για το ευρύτερο συμφέρον και θα προσπαθεί τα δέοντα για όλους τους κλάδους που εκπροσωπεί.

Δείτε

Απολογισμός πεπραγμένων ΠΟΣΕΕΠΕΑ Ιούλιος 2019-Σεπτέμβριος 2020

Δείτε επίσης

Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ-25.09.2020: Νέες πιστώσεις-Προσλήψεις ΚΛ και Ψυχολόγων-Προσλήψεις COVID 19-Ειδικές Αδειες-Εκλογές
Τροπολογίες Κεραμέως: Σάββατα οι εκλογές αιρετών-μπορούν και ηλεκτρονικά-118 εκ. για επιπλέον προσλήψεις αναπληρωτών.
Επικαιροποιημένος οδηγός αδειών ειδικού σκοπού μετά τις τελευταίες ρυθμίσεις
Εγκύκλιος ΥΠΕΣ: Μέτρα για κορονοϊό-Υπηρεσίες Αττικής-Αναστολή λειτουργίας σχολ. μονάδων-Ομάδες αυξημ. κινδύνου
 Διαμαρτυρία Λογοθεραπευτών: Στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ, με αίτημα για επιπλέον προσλήψεις

Πριν φύγετε

Ερευνα ΕΚΠΑ: Διαταραχή Αυτιστικού φάσματος περισσότερα από 1 στα 100 Ελληνόπουλα 10-11 ετών
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση