Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας: Το πρώτο φύλλο της σχολικής εφημερίδας «Ο Ψύλλος»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας: Το πρώτο φύλλο της σχολικής εφημερίδας «Ο Ψύλλος». Η εφημερίδα συντάσσεται από μαθήτριες, μαθητές και μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων/Προσωπικού του σχολείου.

ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας: Το πρώτο φύλλο της σχολικής εφημερίδας «Ο Ψύλλος»

ΕΚΔΟΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «Ο ΨΥΛΛΟΣ»
ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε την έκδοση του πρώτου φύλλου της σχολικής εφημερίδας του ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας με τίτλο «Ο Ψύλλος».

Η εφημερίδα συντάσσεται από μαθήτριες, μαθητές και μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων/Προσωπικού του σχολείου μας και έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων με πολιτιστικό περιεχόμενο. Εκδόθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την αρωγή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Περιέχει άρθρα που αφορούν την σχολική ζωή, την λειτουργία των εργαστηρίων, την συνεργασία του σχολείου με τους γονείς, συνεντεύξεις και παρουσιάζει τις δράσεις και τα προγράμματα του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Φθιώτιδας της προηγούμενης και της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Τεύχη της εφημερίδας μας θα αποσταλούν σε όλες τις σχολικές μονάδες Ειδικής και Γενικής Αγωγής Δήμου Λαμιέων και θα διατίθενται και σε βιβλιοπωλεία της πόλης.

Καλή σας ανάγνωση!!!

Δείτε επίσης

Ράμπες ΑμεΑ, WC για ΑμεΑ στα σχολεία και μέτρα Πυροπροστασίας ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση