Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εγγραφο ΟΛΜΕ: Ζητά παράταση στη βαθμολόγηση Πανελλαδικών – Παρασκευή 28/06 οι Βαθμολογίες στα Λύκεια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εγγραφο ΟΛΜΕ: Ζητά παράταση στη βαθμολόγηση Πανελλαδικών – Παρασκευή 28/06 οι Βαθμολογίες στα Λύκεια, όπως προγραμματίζει το Υπουργείο Παιδείας.

Εγγραφο ΟΛΜΕ: Ζητά παράταση στη βαθμολόγηση Πανελλαδικών – Παρασκευή 28/06 οι Βαθμολογίες στα Λύκεια

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΛΜΕ, με την οποία καλεί τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας να δώσει παράταση στην σημερινή προθεσμία – Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, βράδυ – κατά την οποία οφείλουν οι βαθμολογητές των Βαθμολογικών Κέντρων των Πανελλαδικών, να ολοκληρώσουν την βαθμολόγηση των γραπτών.

Ασφυκτικά τα χρονικά περιθώρια

Η ΟΛΜΕ θεωρεί πως το χρονικό αυτό πλαίσιο είναι ασφυκτικό και οι βαθμολογητές θα λειτουργήσουν υπό πίεση, τη στιγμή που κρίνεται το μέλλον των υποψηφίων από αυτή τη βαθμολόγηση.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν μπορεί να λειτουργήσουν οι συνάδελφοι βαθμολογητές απερίσπαστοι και χωρίς πίεση κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Ετσι, κατά την ΟΛΜΕ,  δεν είναι εφικτό να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης στα στενά χρονικά περιθώρια που θέτει η Εγκύκλιος Φ251/101339/Α5, δηλαδή έως σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου το βράδυ.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 οι Βαθμολογίες στα Λύκεια

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών 2019 προγραμματίζονται από το Υπουργείο Παιδείας να αναρτηθούν στα Λύκεια και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Δείτε την Ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

Δείτε ακόμη:

Τμήμα Ψυχολογίας Αθήνας: Δεκαπλασιάστηκε ο αριθμός των υποψηφίων την τελευταία δεκαετία

Διεξαγωγή Επαναληπτικών Πανελλαδικών: Η Εγκύκλιος

Μηχανογραφικό Πανελλαδικών

_________________________________________

Διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2019

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2019 ξεκινούν από την Παρασκευή 21-6-2019 και ολοκληρώνονται την Δευτέρα 15-7-2019.

Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Παρασκευή 21 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

Αναλυτικά εδώ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση