Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ενημέρωση για θέματα ΚΥΣΕΕΠ: Συνεδριάζει 1η.09 για ενστάσεις και ανακλήσεις Αποσπάσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ και Αποσπάσεις νεοδιόριστων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενημέρωση για θέματα ΚΥΣΕΕΠ: Συνεδριάζει την 1η Σεπτεμβρίου για ενστάσεις και ανακλήσεις Αποσπάσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ και Αποσπάσεις νεοδιόριστων ΕΕΠ – Από τους Αιρετούς ΚΥΣΕΕΠ Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλη Βούγια.

Ενημέρωση για θέματα ΚΥΣΕΕΠ

Για τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της 8ης συνεδρίασης του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2023, ενημερώνουν οι Αιρετοί στο Κεντρικό Συμβούλιο των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας.

Σύμφωνα με τους Αιρετούς, στη συνεδρίαση θα συζητηθούν ενστάσεις επί των Αποσπάσεων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), αιτήσεις ανάκλησης Αποσπάσεων,  εκπρόθεσμες αιτήσεις απόσπασης σε περιοχές, αιτήσεις Απόσπασης νεοδιόριστων μελών ΕΕΠ και διόρθωση οργανικής θέσης αποσπασμένων μελών ΕΕΠ.

Ενημέρωση για θέματα ΚΥΣΕΕΠ – Ακολουθεί το ενημερωτικό των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η 8η συνεδρίαση για το 2023 του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1Η Σεπτεμβρίου και ώρα 14.00΄ διαδικτυακά με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Εξέταση ενστάσεων επί των αποσπάσεων.

Θέμα 2ο: Εξέταση αιτήσεων ανάκλησης αποσπάσεων.

Θέμα 3ο: Εξέταση εκπρόθεσμων αιτήσεων απόσπασης σε περιοχές.

Θέμα 4o: Εξέταση αιτήσεων απόσπασης νεοδιόριστων μελών ΕΕΠ.

Θέμα 5o: Διόρθωση οργανικής θέσης αποσπασμένων μελών ΕΕΠ.

Δείτε επίσης

Ενημέρωση για τοποθετήσεις νεοδιόριστων, ιεράρχηση αναγκών για Σχολ. Νοσηλευτή κ.α. από Αιρετούς ΠΥΣΕΕΠ Στερ. Ελλάδας 

Ενημέρωση Αιρετών ΠΥΣΕΕΠ Δυτικής Ελλάδας για τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου 

Προσωρινές τοποθετήσεις-ειδικές κατηγορίες-τοποθετήσεις νεοδιόριστων | Οδηγός 

Πριν φύγετε

Οδηγός ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-24: Ιστορική διαδρομή-προσλήψεις-διορισμοί-καθηκοντολόγια-νομοθεσία

Οδηγός εκπαιδευτικού 2023-24: Ολα όσα αφορούν στους μόνιμους, νεοδιόριστους και αναπληρωτές 

Οδηγός νέου αναπληρωτή: Γενικές οδηγίες-Πριν και μετά την πρόσληψη-Προς την απόλυση 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση