Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΕΘΑΑΕ: Καθορισμός αποζημίωσης Αντιπροέδρου-μελών ανά συνεδρίαση | ΦΕΚ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΕΘΑΑΕ: Καθορισμός αποζημίωσης Αντιπροέδρου-μελών ανά συνεδρίαση, με Κοινή Υπουργική Απόφαση της Υπουργού ΠΑΙΘ κας Ν. Κεραμέως και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κου Θ. Σκυλακάκη.

ΕΘΑΑΕ: Καθορισμός αποζημίωσης

Με την υπ. αριθμ. 45232/Z1 ΚΥΑ –ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 332 – 26.04.2021– της Υπουργού ΠΑΙΘ κας Ν. Κεραμέως και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κου Θ. Σκυλακάκη, καθορίζεται η αποζημίωση ανά συνεδρίαση του Αντιπροέδρου και των μελών του Ανώτατου Συμβουλίου και του Αντιπροέδρου και των μελών του Συμβουλίου Αξιολόγησης και Πιστοποίησης της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης. (ΕΘ.Α.Α.Ε.).

Το ΦΕΚ με την ΚΥΑ
Άρθρο μόνο

Καθορίζουμε το ποσό της αποζημίωσης ανά συνεδρίαση του Αντιπροέδρου και των μελών του Ανώτατου Συμβουλίου και του Αντιπροέδρου και των μελών του Συμβουλίου Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (Σ.Α.Π.) της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης, (ΕΘ.Α.Α.Ε.) ως ακολούθως:

Α. i. Το ποσό της αποζημίωσης ανά συνεδρίαση του Αντιπροέδρου και των μελών του Ανώτατου Συμβουλίου της Αρχής ορίζεται ως εξής:

Αντιπρόεδρος: 70 €

Μέλη: 50 €.

ii. Το ποσό των ετήσιων αποζημιώσεων του Αντιπροέδρου δεν μπορεί να υπερβαίνει το 15% των ετήσιων αποδοχών του Προέδρου του Ανώτατου Συμβουλίου.

iii. Το ποσό των ετήσιων αποζημιώσεων των μελών δεν μπορεί να υπερβαίνει το 12% των ετήσιων αποδοχών του Προέδρου του Ανώτατου Συμβουλίου.

iv. Οι συνεδριάσεις του Ανώτατου Συμβουλίου ανά μήνα, δεν μπορούν να υπερβαίνουν τις (4) τέσσερις.

Β.i. Το ποσό της αποζημίωσης ανά συνεδρίαση των μελών του Συμβουλίου Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (Σ.Α.Π.) της Αρχής ορίζεται ως εξής:

Αντιπρόεδρος: 70 €

Μέλη: 50 €.

ii. Το ποσό των ετήσιων αποζημιώσεων του Αντιπροέδρου δεν μπορεί να υπερβαίνει το 12% των ετήσιων αποδοχών του Προέδρου του Ανώτατου Συμβουλίου.

iii. Το ποσό των ετήσιων αποζημιώσεων των μελών δεν μπορεί να υπερβαίνει το 10% των ετήσιων αποδοχών του Προέδρου του Ανώτατου Συμβουλίου.

iv. Οι συνεδριάσεις του Συμβουλίου Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (Σ.Α.Π.) ανά μήνα δεν μπορούν να υπερβαίνουν τις (4) τέσσερις.

H παρούσα απόφαση ισχύει για μέχρι σαράντα δύο (42) συνεδριάσεις ετησίως και για τα δύο όργανα.

Από την έναρξη ισχύος της παρούσας απόφασης καταργείται κάθε προηγούμενη απόφαση κατά το μέρος που αντίκειται στις διατάξεις της παρούσας ή ρυθμίζει διαφορετικά τα θέματα αυτά.

Δείτε σε μορφή pdf την ΚΥΑ Καθορισμός αποζημίωσης Αντιπροέδρου-μελών ΕΘΑΑΕ

Δείτε επίσης

Νέες αμοιβές απασχολουμένων στις εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας | ΦΕΚ
Νόμος 4798/2021-Διατάξεις Υπ. Παιδείας: Αριθμός εισακτέων ΑΕΙ-Πρακτικές ασκήσεις-Πρυτανικά συμβούλια
Α. Συρίγος: Οχι στην κινητικότητα στα Πανεπιστήμια από τους ειδικούς-Για ποιους λόγους-Τι είπε για τις Πρακτικές Ασκήσεις
Συρίγος: Καθήκον μας τα Τμήματα εφαρμοσμένων επιστημών και τεχνών με 4ετείς σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου
Χαρά Κεφαλίδου: “Χαιρέτα μας τον πλάτανο” για την αδυναμία ολοκλήρωσης πρακτικών ασκήσεων φοιτητών
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση