Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ηγεσία Υπουργείου Παιδείας: Aμεσος στόχος το άνοιγμα των σχολείων χωρίς προβλήματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ηγεσία Υπουργείου Παιδείας: Aμεσος στόχος το άνοιγμα των σχολείων χωρίς προβλήματα – Συνάντηση με τους Διευθυντές του Υπουργείου.

Ηγεσία Υπουργείου Παιδείας: Aμεσος στόχος το άνοιγμα των σχολείων χωρίς προβλήματα

Σύμφωνα με Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας πραγματοποιήθηκε, σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019, συνάντηση της Πολιτικής Ηγεσίας με τους Διευθυντές του Υπουργείου.

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, μαζί με τους Υφυπουργούς, Σοφία Ζαχαράκη και Βασίλειο Διγαλάκη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης έθεσαν ως άμεσο στόχο το άνοιγμα των σχολείων χωρίς προβλήματα.

Η Υπουργός Παιδείας κα Ν. Κεραμέως ζήτησε την άοκνη εργασία όλων και εξέφρασε την πρόθεση της Πολιτικής Ηγεσίας να συνεργαστεί με όλα τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Υπουργείου, προκειμένου “να υλοποιηθούν οι πολιτικές της Κυβέρνησης για την Παιδεία με ταχείς ρυθμούς στο ακέραιο”. 

Δείτε το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Δείτε ακόμη:

Το Πρόγραμμα για την Παιδεία της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική Ηγεσία Υπουργείου Παιδείας: Ν. Κεραμέως Υπουργός – Σ. Ζαχαράκη και Β. Διγαλάκης Υφυπουργοί – Βιογραφικά

Παράδοση – Παραλαβή Υπουργείου Παιδείας: Τι ειπώθηκε

Προτεραιότητες Παιδείας: 8 βασικά σημεία του Κυβερνητικού σχεδιασμού

__________________________________________

Δείτε επίσης:

4.500 μόνιμοι διορισμοί: Προχωρά η διαδικασία – Ενημέρωση από την Πολιτική Ηγεσία του Υπ. Παιδείας

Μετά από σειρά συναντήσεων και σημερινή ενημέρωση που είχαμε από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, αναφορικά με το θέμα των 4.500 μόνιμων διορισμών στην Ειδική Αγωγή, επισημαίνουμε τα εξής:

Ξεκάθαρα η διαδικασία για τους 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση αποτελεί προτεραιότητα για την Ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και όλες οι προσπάθειες είναι προς την κατεύθυνση ολοκλήρωσης αυτού του εγχειρήματος.

Από κει και πέρα γίνονται όλες οι ενδεδειγμένες κινήσεις και επαφές, ώστε να επιλυθούν διάφορα διαδικαστικά θέματα και να εισέλθει η διαδικασία των μόνιμων διορισμών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στην τελική ευθεία, αν και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

__________________________________________

Δείτε επίσης:

Ο Πρωθυπουργός στο Υπουργείο Παιδείας αύριο Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Τελικά, αύριο, Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 9.00 η ώρα, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Πολιτική Ηγεσία ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκεπτόμενος το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθεί το σχέδιο της Κυβέρνησης για την Παιδεία.

Υπενθυμίζουμε πως εξαιτίας των έκτακτων γεγονότων στη Χαλκιδική, η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, ανεβλήθη.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση