Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Η Χαρά Κεφαλίδου στηρίζει τον Πρύτανη ΑΠΘ Ν. Παπαϊωάννου με αφορμή τις απειλές που δέχεται

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Χαρά Κεφαλίδου στηρίζει τον Πρύτανη ΑΠΘ Νικόλαο Παπαϊωάννου-Δήλωση της Βουλευτού Δράμας και υπεύθυνης Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) με με αφορμή τις απειλές κατά του Πρύτανη.

Η Χαρά Κεφαλίδου στηρίζει τον Πρύτανη ΑΠΘ

Δήλωση της κας Χαράς Κεφαλίδου, Βουλευτού Δράμας και υπεύθυνης Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) με αφορμή τις απειλές κατά του Πρύτανη του ΑΠΘ, κου Νικόλαου Παπαϊωάννου, μετά την επέμβαση της αστυνομίας στην κατάληψη αντιεξουσιαστών σε αίθουσα του Τμήματος Βιολογίας, ύστερα από 34 χρόνια.

Η Δήλωση

Δήλωση Χαράς Κεφαλίδου με αφορμή τις απειλές κατά του Πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκου Παπαϊωάννου, μετά την επέμβαση της αστυνομίας στην παράνομη κατάληψη αντιεξουσιαστών σε αίθουσα του Τμήματος Βιολογίας, ύστερα από 34 χρόνια.

“Η ακαδημαϊκή ελευθερία, η έρευνα και η παιδεία δεν υποκύπτουν σε αυταρχισμούς, βία, απαξίωση!

Στηρίζουμε τον Πρύτανη του ΑΠΘ.

Το Κίνημα Αλλαγής υπερασπίζεται την ασφάλεια των ΑΕΙ και αντιτίθεται στις “καταλήψεις” χώρων σε αυτά”.

________________

Επίσης ανακοίνωση εξέδωσε
και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κος Ιωάννης Οικονόμου, αναφορικά με τις απειλές κατά του Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) κο Νικόλαο Παπαϊωάννου, ο οποίος έκανε αναφορά για “τέλος μιας αυθαιρεσίας”, όταν έληξε η κατάληψη του χώρου του Πανεπιστημίου – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Δείτε επίσης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση