“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Παιδικοί Σταθμοί: Αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παιδικοί Σταθμοί: Αποτελέσματα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) – Ενστάσεις από Σάββατο 13/07 έως Τετάρτη 17/07/2019.

Παιδικοί Σταθμοί: Αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ*

Ανάρτησε η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στο site της Προσωρινά Αποτελέσματα Αξιολόγησης αναφορικά με τους Παιδικούς Σταθμούς Προγράμματος ΕΣΠΑ για την περίοδο 2019-20.

Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν εχθές Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, βραδυνές ώρες.

Οποιοι/ες επιθυμούν να τα δουν θα πρέπει να συνδεθούν διαμέσου των κωδικών TAXISNET που κατέχουν.

Στο site της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) δίδονται οδηγίες για ενδεχόμενη άσκηση Ενστασης εκ μέρους των ενδιαφερομένων.

Ασκηση Ενστασης μπορεί να πραγματοποιηθεί από σήμερα Σάββατο 13 Ιουλίου έως την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Στο site της ΕΕΤΑΑ μπορείτε να δείτε:

Αναλυτικά στο site της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) μπορεί κάποιος/ς να δει.

  • Τα Προσωρινά Αποτελέσματα σε Ειδική εφαρμογή
  • Τους Προσωρινούς Πίνακες με τις Αιτήσεις των υποψηφίων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών σε επίπεδο Νομού και Δήμου
  • Τον Πίνακα με τις εκπρόθεσμων Αιτήσεις
  • Οδηγίες για την άσκηση Ηλεκτρονικής υποβολής Ενστασης

Τα Προσωρινά αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε από εδώ

Δείτε ακόμη:

Summer Camp ΚΕΑΤ: Δελτίο Τύπου

Είσοδος σε Μουσεία: Ποιοι απαλλάσσονται αντιτίμου, ποιοι δικαιούνται μειωμένου | ΦΕΚ

*Ποια η δραστηριότητα της ΕΕΤΑΑ

Η δραστηριότητα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) έχει να κάνει κυρίως :

  • Στην υλοποίηση έργων οριζόντιας στήριξης για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, των συλλογικών φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΕ, ΕΝΠΕ) και άλλων φορέων της Κεντρικής Διοίκησης επί θεμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης.
  • Στην υλοποίηση σύνθετων έργων, χρηματοδοτούμενων από Τομεακά και Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.
  • Στην υλοποίηση έργων πιλοτικού χαρακτήρα, κατ΄ εφαρμογή Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πρωτοβουλιών, τα οποία προκηρύσσονται και χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Ανθρώπινο Δυναμικό της Ε.Ε.Τ.Α.Α. αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες με πλούσια εμπειρία σε θέματα τοπικής περιφερειακής ανάπτυξης και αυτοδιοίκησης, κοινωνικής πολιτικής και ανθρώπινων πόρων, πολιτισμού, τουρισμού και περιβάλλοντος, πληροφορικής και τεχνολογικών εφαρμογών, οργάνωσης και διοίκησης.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση