Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συζήτηση στη Βουλή για καλλιτεχνικά μαθήματα-intergrated master-Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συζήτηση στη Βουλή για καλλιτεχνικά μαθήματα-intergrated master-εξεταστική Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής – Επίκαιρες Ερωτήσεις – Ζωντανή σύνδεση στις 18:00΄ σήμερα Δευτέρα 29.06.2020.

Συζήτηση στη Βουλή για καλλιτεχνικά μαθήματα

Σύμφωνα με το Δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων της Βουλής, σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00΄ θα συζητηθούν 13 Ερωτήσεις Βουλευτών, μεταξύ των οποίων και 3 ενδιαφέροντος Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

  • Η πρώτη έχει θέμα “Κατάργηση των καλλιτεχνικών μαθημάτων από το πρόγραμμα σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης”.
  • Η δεύτερη “Την αναγνώριση του ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (intergrated master)”.
  • Η τρίτη “Αμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με την διεξαγωγή της εξεταστικής”.
Αναλυτικά οι Ερωτήσεις

Α. Η με αριθμό 825/19-6-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β1΄Βορείου Τομέα Αθηνών  του ΜέΡΑ25 κ. Κλέωνα Γρηγοριάδη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Κατάργηση των καλλιτεχνικών μαθημάτων από το πρόγραμμα σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».

Β. Η με αριθμό 839/22-6-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ.  Μανώλη Συντυχάκη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Την αναγνώριση του ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (intergrated master)».

Γ. Η με αριθμό 842/22-6-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης  του Κουμμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γιάννη Δελή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με την διεξαγωγή της εξεταστικής».

Δείτε επίσης

Ωρολόγιο πρόγραμμα Γενικού Λυκείου και Εσπερινού Λυκείου | ΦΕΚ
Ωρολόγια προγράμματα Γυμνασίου: Α’, Β’, Γ’ τάξεων Ημερήσιου και Εσπερινού | ΦΕΚ
Ενημέρωση για διαδικασία διορισμών Ειδικής-Γενικής-Αποσπάσεις εκπ/κών συμβουλευτικής ΚΕΣΥ | Του Ν. Κορδή

Δείτε ακόμη

Ερώτηση για την επαγγελματική εκπαίδευση 35 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ
Ερώτηση για ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας και απόλυση αναπληρωτών εκπαιδευτικών, στη Βουλή
Επανεξέταση πλαισίου παράλληλης στήριξης: Ερώτηση στη Βουλή για αιτήματα έγκρισης πλέον των δύο στηρίξεων
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση