Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Βαθμολογίες Πανελλαδικών: Ανακοίνωση μετά τη 13:00 αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Βαθμολογίες Πανελλαδικών: Ανακοίνωση μετά τη 13:00 αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, στα Λύκεια και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Βαθμολογίες Πανελλαδικών: Ανακοίνωση μετά τη 13:00 αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει πως αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα αναρτηθούν  στα Λύκεια και στην ιστοσελίδα του –  http://results.it.minedu.gov.gr – οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019.

Πότε θα ανακοινωθούν

Η ανακοίνωση θα γίνει μετά τη 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.

Που θα τις δούμε

Οι βαθμολογίες που θα αναρτηθούν  στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι  τα ονομαστικά στοιχεία του.

Στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr, οι υποψήφιοι πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο  σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, θα μπορούν επίσης να δουν τις βαθμολογίες τους.

Ανακοίνωση Στατιστικών

Το Υπουργείο Παιδείας επίσης αύριο έχει προγραμματίσει την ανακοίνωση στατιστικών στοιχείων για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Μηχανογραφικό

Ολοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων αρχίζει την Πέμπτη 4-7-2019 και λήγει την Δευτέρα 15-7-2019 και είναι αποκλειστική.

Επιπλέον ημέρες λειτουργίες ΓΕΛ-ΕΠΑΛ

Ολα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 9-7-2019 καθώς και τη Δευτέρα 15-7-2019, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Αυτές οι ημερομηνίες είναι επιπλέον των προγραμματισμένων εφημεριών.

Αποθήκευση Μηχανογραφικού

Τέλος, στην Ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας επισημαίνει πως οι υποψήφιοι πρέπει να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό, το οποίο έχει την ιδιότητα πρωτοκόλλου, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Δείτε την Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας Ερευνας και Θρησκευμάτων

Δείτε ακόμη:

Διεξαγωγή Επαναληπτικών Πανελλαδικών: Η Εγκύκλιος

Μηχανογραφικό Πανελλαδικών: Εκκίνηση διαδικασιών Παρασκευή 21/06

Τριτοβάθμια: Ο Νέος Χάρτης

 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση