Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αιτήσεις για απόσπαση σε Ευρωπαϊκά σχολεία σε θέσεις Δευτεροβάθμιου Κύκλου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αιτήσεις για απόσπαση σε Ευρωπαϊκά σχολεία σε θέσεις του Δευτεροβάθμιου Κύκλου – Από 22-3-2024 έως και 1-4-2024 και ώρα 15:00 – Πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Αιτήσεις για απόσπαση σε Ευρωπαϊκά σχολεία

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, υπ. αριθμ. πρωτ. 29858/Η2/22-3-2024, εξέδωσε ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κος Κυριάκος Πιερρακάκης, για την πλήρωση, με απόσπαση, θέσεων Δευτεροβάθμιου Κύκλου Ευρωπαϊκών Σχολείων.

Συγκεκριμένα

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες που διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα, όπως αυτά περιγράφονται στην αριθμ. 26754/H2/10-3-2022 (ΦΕΚ Β 1165 διόρθ. σφαλμ. ΦΕΚ Β 1300) Υπουργική Απόφαση «Διαδικασία επιλογής διδακτικού προσωπικού και υποψηφίων στελεχών διοίκησης για τα Ευρωπαϊκά Σχολεία», καθώς και στον Κανονισμό για τα μέλη του αποσπασμένου προσωπικού στα Ευρωπαϊκά Σχολεία (Ref.:2011-04-D-14-en-21), να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση, με απόσπαση, των ακόλουθων θέσεων Δευτεροβάθμιου Κύκλου των κατωτέρω Ευρωπαϊκών Σχολείων:

1) Μία (1) θέση EL Pedagogical Counsellor στο Ε.Σ. Βρυξέλλες ΙΙΙ.

2) Μία (1) θέση EN & FR Pedagogical Counsellor στο Ε.Σ. Βρυξέλλες ΙΙΙ.

3) Μία (1) θέση EN & FR Pedagogical Counsellor στο Ε.Σ. Βρυξέλλες Ι.

4) Μία (1) θέση EN & FR Pedagogical Advisor στο Ε.Σ. Λουξεμβούργο Ι.

5) Μία (1) θέση EN & FR ΠΕ79 Μουσικών στο Ε.Σ. Βρυξέλλες ΙΙΙ, με γλώσσα διδασκαλίας τη Γαλλική και την Αγγλική.

6) Δύο (2) θέσεις EN ΠΕ03 Μαθηματικών στο Ε.Σ. Λουξεμβούργο Ι, με γλώσσα διδασκαλίας την αγγλική.

7) Μία θέση EN ΠΕ04.02 Χημικών στο Ε.Σ. Φρανκφούρτης με γλώσσα διδασκαλίας την αγγλική.

8) Μία (1) θέση EN ΠΕ86 Πληροφορικής στο Ε.Σ. Βρυξέλλες ΙΙ, με γλώσσα διδασκαλίας την αγγλική.

Αιτήσεις

Οι εκπαιδευτικοί υποβάλλουν την αίτηση απόσπασης και τα δικαιολογητικά τους ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη https://dipode-aitisi.sch.gr.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 22-3-2024 έως και 1-4-2024 και ώρα 15:00

Διευκρινίζεται ότι:

– Για τις θέσεις Pedagogical Counsellor και Pedagogical Advisor μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα όλες οι ειδικότητες εκπαιδευτικού προσωπικού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

– Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης για όλες τις θέσεις, με σειρά προτίμησης, εφόσον πληρούν τις αναγραφόμενες στην παρούσα προϋποθέσεις.

Δείτε σε μορφή pdf την Πρόσκληση ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης για σύστημα διορισμών, μόνιμους διορισμούς και αναπληρωτές, bullying στα σχολεία, βία στα Πανεπιστήμια 

Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down-21 Mαρτίου: Οι ειδικοί μας μιλούν (video)

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση