Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εκλογές αιρετών ΠΥΣΕΕΠ Πελοποννήσου: Κάλεσμα κατάθεσης υποψηφιοτήτων από ΣΕΕΠΕΑ Πελοποννήσου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκλογές αιρετών ΠΥΣΕΕΠ Πελοποννήσου: Κάλεσμα κατάθεσης υποψηφιοτήτων από ΣΕΕΠΕΑ Πελοποννήσου – Μέχρι Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 – Ανακοίνωση.

Εκλογές αιρετών ΠΥΣΕΕΠ Πελοποννήσου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΑΓΩΓΗΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ

e-mail: seepeapp@gmail.com

Τρίπολη, 10/10/2022

Αρ.πρωτ…26…

Προς: -Μέλη ΣΕΕΠΕΑΠ Πελ/νήσου

ΘΕΜΑ: «Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των Υπηρεσιακών Συμβουλίων ΚΥΣΕΕΠ και ΠΥΣΕΕΠ»

Συνάδελφοι,

Με την υπ. αριθμ. Φ.350/97/122008/Ε3 Απόφαση, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β 5181/06-10-2022 καθορίστηκε ο τρόπος διεξαγωγής της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και ο επανακαθορισμός των ημερομηνιών διεξαγωγής των διάφορων σταδίων της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) έτους 2022.

Οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών του Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. θα διεξαχθούν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 και θα είναι αποκλειστικά με ηλεκτρονική ψήφο μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος (σύστημα «ΖΕΥΣ»).

α. Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) που ανήκουν οργανικά σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) και σε Κέντρα Διεπιστημονικής Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) της χώρας, καθώς και οι προσωρινοί αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ οι οποίοι σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα των εκλογέων.

β. Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Γνωμοδότηση ΝΣΚ 32/2011).

Οι υποψηφιότητες εκ μέρους συνδυασμών υποψηφίων ή μεμονωμένων υποψηφίων πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022.

Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας, να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους για την εκλογή αιρετών μελών των Υπηρεσιακών μας συμβουλίων:

Για το ΚΥΣΕΕΠ στην πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ) μέχρι την Πέμπτη 13/10/2022 προκειμένου να διαβιβαστούν εγκαίρως στους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης και στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας.

-Για το ΠΥΣΕΕΠ Πελοποννήσου θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλλουν στο mail του ΣΕΕΠΕΑΠ Πελοποννήσου seepeapp@gmail.com μέχρι την Πέμπτη 13/10/2022 προκειμένου να διαβιβαστούν οι υποψηφιότητες εγκαίρως στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος Τζωρτζάτου Άννα

Η Γ. Γραμματέας Πολύδερα Ελένη

Για το κατέβασμα της ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ πατήστε ΕΔΩ 

Δείτε επίσης

Εγκύκλιος εκλογών αιρετών Υπηρεσιακών Συμβουλίων εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022 

ΠΟΣΕΕΠΕΑ-εκλογές αιρετών 2022: Συμμετέχει στη διαδικασία και καλεί σε κατάθεση υποψηφιοτήτων τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ 

ΔΟΕ-εκλογές αιρετών 2022: Καλεί σε κατάθεση υποψηφιοτήτων για ΠΥΣΠΕ-ΑΠΥΣΠΕ-ΚΥΣΠΕ 

Εκλογές αιρετών δια ζώσης ή έστω υβριδικά ζητά η ΟΛΜΕ από το Υπουργείο Παιδείας 

Οχι στις ηλεκτρονικές εκλογές αιρετών Υπηρεσιακών Συμβουλίων από το Δ.Σ ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας 

Εκλογές αιρετών ΠΥΣΕΕΠ Δυτικής Ελλάδας: Κάλεσμα κατάθεσης υποψηφιοτήτων από τον ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας 

Εκλογές αιρετών ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας: Κάλεσμα κατάθεσης υποψηφιοτήτων από ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας

Εκλογές αιρετών ΠΥΣΕΕΠ Ιονίων Νήσων: Κάλεσμα κατάθεσης υποψηφιοτήτων από ΣΕΕΑΠΙΝ 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση