Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΕΠΕΚΕ Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-επεισόδια ΑΠΘ: Καλεί την Κυβέρνηση να προκηρύξει εκλογές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΕΠΕΚΕ Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-επεισόδια ΑΠΘ: Καλεί την Κυβέρνηση να προκηρύξει εκλογές – Θεωρεί πως η κλιμάκωση των αστυνομικών επιχειρήσεων φανερώνει την απόφαση της Κυβέρνησης να παροξύνει την πολιτική ένταση.

ΕΠΕΚΕ Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-επεισόδια ΑΠΘ

Σε Ανακοίνωση προέβη η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τα επεισόδια στο ΑΠΘ,  κατά τη διάρκεια της συναυλίας του τραγουδοποιού Θανάση Παπακωνσταντίνου η οποία και διεκόπη.

Η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί την Αστυνομία να μείνει έξω από τα Πανεπιστήμια, ενώ θεωρεί πως η κλιμάκωση των αστυνομικών επιχειρήσεων φανερώνει την απόφαση της Κυβέρνησης, να παροξύνει την πολιτική ένταση “για να συσπειρώσει την ακροδεξιά και να υπονομεύσει την ομαλή πορεία προς τις εκλογές”.

Τέλος η ΕΠΕΚΕ Παιδείας καλεί την Κυβέρνηση να προκηρύξει εκλογές.

Εκτεταμένα επεισόδια

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία ειδήσεων, τα εκτεταμένα και σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής – ξημερώματα Σαββάτου 17.09 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα οποία ξεκίνησαν από συναυλία μέσα από το ΑΠΘ.

Η συναυλία, στο μεταξύ, διακόπηκε και οι συμμετέχοντες σ’ αυτή αποχώρησαν κινούμενοι προς την οδό Εγνατία.

Η Ανακοίνωση της ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Να φύγουν!

Οι τελευταίοι σπασμοί του καθεστώτος Μητσοτάκη πριν την εκκωφαντική του κατάρρευση, θα είναι οι πιο επικίνδυνοι.

Αυτό φάνηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, στη μεγάλη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο ΑΠΘ, με τα ΜΑΤ να επιτίθενται με μανία στο πλήθος χιλιάδων νέων. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενσυνείδητα έθεσε σε κίνδυνο ζωές νέων ανθρώπων, ακόμη και μικρών παιδιών που ήταν στη συναυλία με τους γονείς τους.

Η κλιμάκωση της αστυνομικής καταστολής φανερώνει την απόφαση του καθεστώτος Μητσοτάκη, να παροξύνει την πολιτική ένταση για να συσπειρώσει την ακροδεξιά και να υπονομεύσει την ομαλή πορεία προς τις εκλογές. Γι’ αυτό πρέπει να φύγουν το συντομότερο, πριν καταντήσουν κυβέρνηση αίματος. Η απάντηση στους δρόμους του αγώνα.

Έξω η Αστυνομία από τα Πανεπιστήμια. Κάτω τα χέρια από τη Νεολαία

Να φύγουν! Εκλογές!

Δείτε επίσης

Δωρεάν φοίτηση σε Μεταπτυχιακά με τέλη φοίτησης: Οροι και προϋποθέσεις | Απόφαση 

Συρίγος για στέγαση εκπαιδευτικών και φοιτητών-Τι είπε για τους Δήμους και το κράτος “πατερούλη” 

Μακρή-Φίλης: Η συζήτηση στη Βουλή για τα Θρησκευτικά, τις αποφάσεις ΣτΕ και Αρχής Προστασίας Δεδομένων 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση