Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Σταύρος Πετράκης, Αντιπρόεδρος της ΔΟΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Σταύρος Πετράκης, Αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) – Για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Σταύρος Πετράκης

Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, παρουσίασε το μεσημέρι της Κυριακής και επίσημα το ΠΑΣΟΚ και μεταξύ των υποψηφίων συγκαταλέγεται και ο εκλεκτός συνάδελφος εκπαιδευτικός και Αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) Σταύρος Πετράκης.

Ο Σταύρος Πετράκης είναι δάσκαλος στη Χαλκίδα. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις επιστήμες της αγωγής.

Είναι Αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Γραμματέας του Πανελλαδικού Συμβουλίου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, της παράταξης του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και Αναπληρωτής Γραμματέας του τομέα συνδικαλισμού του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Στα φοιτητικά του χρόνια, στο Ηράκλειο Κρήτης, εντάχθηκε στην ΠΑΣΠ. Στη συνέχεια μέσα από τις τάξεις της ΠΑΣΚ, στην Εύβοια, διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών και σε πανελλαδικό επίπεδο Γενικός Σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ.

Έχει διατελέσει, επίσης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης και πολλών ΝΠΔΔ του Δήμου Χαλκιδέων.

Δείτε επίσης

Το σχέδιο καταπολέμησης της βίας στα σχολεία όπως το παρουσίασε ο Υπ. Παιδείας Κ. Πιερρακάκης | VIDEO 

Πιερρακάκης-Κοινωνικοί Λειτουργοί και Ψυχολόγοι στα σχολεία: Από 2.000 στις 4.000 τα τελευταία χρόνια 

Πριν φύγετε

Εργασιακά δικαιώματα εκπαιδευτικών: Διδακτικό και εργασιακό ωράριο-Αδειες-Μεταθέσεις-Τοποθετήσεις | Οδηγός

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

1 Σχόλιο

Γράψτε μία απάντηση