Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Καταβολή μισθοδοσίας Μαρτίου 2020 αναπληρωτών: Σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καταβολή μισθοδοσίας Μαρτίου 2020 αναπληρωτών: Σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 στους τραπεζικούς λογαριασμούς- Ενημέρωση από το especial.gr.

Καταβολή μισθοδοσίας Μαρτίου 2020

Σύμφωνα με πληροφορίες του especial.gr και αναφορικά με την καταβολή της μισθοδοσίας των αναπληρωτών ΕΣΠΑ–ΠΔΕ για το μήνα Μάρτιο 2020 απεστάλη σήμερα Δευτέρα 30/3/2020 ενημερωτικό σημείωμα από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του ΥΠΑΙΘ προς τους Διευθυντές Εκπαίδευσης και καταχωριστές ΕΣΠΑ & ΠΔΕ της χώρας.

Αναλυτικά

Με ενημερωτικό σημείωμα του Προϊσταμένου της Μονάδας Δ, της Επιτελικής Δομή ΕΣΠΑ Τομέα Παιδείας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κος Σπύρου Παπαχριστόπουλου, ενημερώθηκαν οι Διευθυντές Εκπαίδευσης και καταχωριστές ΕΣΠΑ & ΠΔΕ της χώρας πως:

  • H μεταφορά των ποσών για την πληρωμή μισθοδοσίας Μαρτίου  αναπληρωτών ΕΣΠΑ–ΠΔΕ στους Λογαριασμούς των Δ/νσεων Εκπαίδευσης ολοκληρώθηκε.

Με το ίδιο σημείωμα παρακαλούνται οι Δ/νσεις Εκπαίδευσης όπως μεριμνήσουν για την καταβολή της μισθοδοσίας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αναπληρωτών.

Μισθοδοσία Μαρτίου και Απριλίου – τουλάχιστον – εκτός ΕΑΠ λόγω κορονοϊού

Να υπενθυμίσουμε πως όπως ήδη έχουμε ενημερώσει και προς αποφυγή προβλημάτων που μπορεί να υπάρξουν λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, για τους επόμενους δύο μήνες τουλάχιστον (Μισθοδοσία Μαρτίου και Απριλίου), η πληρωμή της μισθοδοσίας  αναπληρωτών ΕΣΠΑ & ΠΔΕ θα γίνει εκτός Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (ΕΑΠ), σύμφωνα με την έως τώρα εφαρμοζόμενη διαδικασία.

Δείτε ακόμη

Μισθοδοσία αναπληρωτών εκτός ΕΑΠ λόγω κορονοϊού: Για 2 μήνες τουλάχιστον
Πρόσκληση ΕΕΠ-ΕΒΠ δήλωσης περιοχών για πρόσληψη αναπληρωτών για το 2019-2020
Πανδημία κορονοϊού: “Σκέψεις μιας Κοινωνικής Λειτουργού εν μέσω μιας πανδημίας”
Κεραμέως-ψηφιακά εργαλεία εξ αποστάσεως ασύγχρονης εκπαίδευσης: Κατάλογος

Πριν φύγετε

Φίλης για εκπαιδευτικούς: Kάνουν το καθήκον τους-στυλοβάτες της εκπαίδευσης σε μια κρίσιμη στιγμή
Οδηγός υποστήριξης παιδιών εν μέσω πανδημίας κορονοϊού από το ΚΕΣΥ Αργολίδας
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση