Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μισθοδοσία Μαρτίου 2020 αναπληρωτών: Την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 η καταβολή της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μισθοδοσία Μαρτίου 2020 αναπληρωτών: Την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 η καταβολή της σύμφωνα με ενημέρωση της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Μισθοδοσία Μαρτίου 2020 αναπληρωτών

Σύμφωνα με ενημέρωση του Προϊσταμένου Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ, Τομέα Παιδείας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κου Κωνσταντίνου Βαλιάντζα, την προσεχή Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 λογικά θα έχουν μεριμνήσει οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας ώστε να πιστωθεί στους λογαριασμούς των εκπαιδευτικών, ΕΕΠ και ΕΒΠ ο μισθός του Μαρτίου 2020.

Συγκεκριμένα

Σύμφωνα με πληροφορίες του especial.gr, η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του ΥΠΑΙΘ ενημέρωσε πως έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης για την Μισθοδοσία Μαρτίου 2020 των Αναπληρωτών ΕΣΠΑ και ΠΔΕ νωρίτερα από τον προγραμματισμό που είχε γίνει.

Ετσι τα  σχετικά ποσά θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης τη Δευτέρα 30-03-2020.

Η Επιτελική Αρχή, πάντα σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα, παρακαλεί όπως μεριμνήσουν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας για την έγκαιρη πληρωμή των αναπληρωτών.

Μισθοδοσία Μαρτίου και Απριλίου – τουλάχιστον – εκτός ΕΑΠ λόγω κορονοϊού

Να υπενθυμίσουμε πως όπως ήδη έχουμε ενημερώσει και προς αποφυγή προβλημάτων που μπορεί να υπάρξουν λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, για τους επόμενους δύο μήνες τουλάχιστον (Μισθοδοσία Μαρτίου και Απριλίου), η πληρωμή της μισθοδοσίας  αναπληρωτών ΕΣΠΑ & ΠΔΕ θα γίνει εκτός Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (ΕΑΠ), σύμφωνα με την έως τώρα εφαρμοζόμενη διαδικασία.

Δείτε επίσης

Μισθοδοσία Απριλίου νέων διορισμένων μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ

Το especial.gr κοινοποιεί ακολούθως, προς ενημέρωση των νέων διορισμένων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), τη μισθοδοσία μηνός Απριλίου 2020, όπως καταβλήθηκε με τις κρατήσεις αναλυτικά, από μια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ) της χώρας.

Η μισθοδοσία που δημοσιεύουμε αφορά σε μέλος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) – Μισθολογικό Κλιμάκιο (ΜΚ)1, χωρίς να έχουν υπολογισθεί αναγνωρισμένες προϋπηρεσίες και τυχόν μεταπτυχιακοί τίτλοι.

Δείτε αναλυτικά εδώ

Δείτε ακόμη

Μισθοδοσία αναπληρωτών εκτός ΕΑΠ λόγω κορονοϊού: Για 2 μήνες τουλάχιστον
Πρόσκληση ΕΕΠ-ΕΒΠ δήλωσης περιοχών για πρόσληψη αναπληρωτών για το 2019-2020
Πανδημία κορονοϊού: “Σκέψεις μιας Κοινωνικής Λειτουργού εν μέσω μιας πανδημίας”
Κεραμέως-ψηφιακά εργαλεία εξ αποστάσεως ασύγχρονης εκπαίδευσης: Κατάλογος

Πριν φύγετε

Φίλης για εκπαιδευτικούς: Kάνουν το καθήκον τους-στυλοβάτες της εκπαίδευσης σε μια κρίσιμη στιγμή
Οδηγός υποστήριξης παιδιών εν μέσω πανδημίας κορονοϊού από το ΚΕΣΥ Αργολίδας
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

2 Σχόλια

  1. Βαγγέλης Φούκας σε

    Καλησπερα σας κ.Βουγια. Γνωριζετε ποτε θα βγουν οι.οριστικοι πινακες της 3ΕΑ ; Απο τον ΑΣΕΠ και το υπουργειο δεν δινουν κσποια σαφη απαντηση. Ειμαστε 28.0000 ατομσ που περιμενουμε τα αποτελεσματα σας. Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας.

Γράψτε μία απάντηση