Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Σεμινάριο διαχείρισης εργασιακού άγχους: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σεμινάριο διαχείρισης εργασιακού άγχους: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 – Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σεμινάριο διαχείρισης εργασιακού άγχους

Για την πραγματοποίηση του 2ου δωρεάν επιμορφωτικού Σεμιναρίου 2022-2023 της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενημερώνει το ΔΣ του Συλλόγου, αναφέροντας πως πραγματοποιήθηκε κε εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευτικών το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου.

Το Σεμινάριο της Ενωσης είχε θέμα: “Διαχείριση εργασιακού άγχους με τεχνικές ενσυνειδητότητας” και εισηγήτρια ήταν η Δρ. Γλυκερία Ρέππα, Ψυχολόγος-Λέκτορας Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου της Κύπρου.

Τίμησαν με την παρουσία τους το Σεμινάριο ο Δ/ντής της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας κ. Ιωάννης Κάππος, ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, και οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 κ.κ. Νικόλαος Καρπούζης και Γεώργιος Μητρόπουλος.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση της Ενωσης Διευθυντών

Πραγματοποίηση του 2ου σεμιναρίου του 7ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2022-2023 της  Ένωσης Διευθυντών/ντριών για όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου, το 2ο σεμινάριο του 7ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2022-2023 της Ένωσης Διευθυντών/ντριών, με θέμα:

«Διαχείριση εργασιακού άγχους με τεχνικές ενσυνειδητότητας»

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η Δρ. Γλυκερία Ρέππα, Ψυχολόγος-Λέκτορας Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Νεάπολης Πάφου, Κύπρος.

Μετά την εμπεριστατωμένη εισήγησή της η κ. Ρέππα  απάντησε σε πολλά ερωτήματα των επιμορφούμενων, ακολούθησε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και αναπτύχθηκε γόνιμος προβληματισμός.

Το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/ντής της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας κ. Ιωάννης Κάππος, ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, και οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 κ.κ. Νικόλαος Καρπούζης και Γεώργιος Μητρόπουλος.

Δείτε επίσης

Επιλογή Διευθυντών σχολικών μονάδων: Τα ΦΕΚ των Υπ. Αποφάσεων με τη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης 

Κεραμέως για οργανικές: Γίνεται προσπάθεια να ανανεωθούν για να γίνουν διορισμοί 

Επιμορφωτικά προγράμματα Υπουργείου Παιδείας: Ποια θα υλοποιηθούν το σχ. έτος 2022-23 | Πίνακας 

Δράσεις και μηνύματα σχολείων για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ-Μήνυμα Διευθυντή ΕΑΕ Γ. Μπουσδούνη

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση